25 / 04 / 2024

Antalya'da kanalizasyon şebeke inşaatı işi yaptırılacak!

 Antalya'da kanalizasyon şebeke inşaatı işi yaptırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Su ve Atıksu İdaresi Genel Mdürülüğü Antalya'da içme suyu ve kanalizasyon inşaatı işi yaptıracak. İhale, 10 Ağustos Cuma günü saat 14:15'de yapılacak





İlan şöyle;



İHALEYE DAVET


ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE ATIKSU İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (ASAT) ANTALYA İÇMESUYU VE KANALİZASYON PROJESİ


MURATPAŞA, KONYAALTI, KEPEZ BÖLGELERİ KANALİZASYON ŞEBEKE İNŞAATI İŞİ (SÖZLEŞME NO: ASAT2-W3)


Antalya Su ve Atık su İdaresi Genel Müdürlüğü-ASAT, Dünya Bankası tarafında İller Bankası aracılığıyla "Antalya içme suyu ve Kanalizasyon Projesi" için sağlanan kredinin bir bölümünü "Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez Bölgeleri Kanal izolazyon Şebeke İnşaatı İşi (Sözleşme No: ASAT2-W3)" için kullanacaktır.

ALDAŞ Altyapı Yönetim Danışmanlık Elektrik Enerjisi Üretim Hizmetleri İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. tarafından temsil edilen Antalya Su ve Atık su İdaresi Genel Müdürlüğü ASAT, kabul edilebilir (uygun) teklif sahiplerini kapalı tekliflerini sunmak için davet etmektedir.


Geçerlilik süresi 120 (yüzyirmi) gün olan Teklifler en geç 10 Ağustos 2012 tarihinde yerel saat 14:00'e kadar aşağıdaki adrese teslim edilecektir. Bütün t lifler, 300.000 AVRO veya konvertibl para birimi cinsinden eşdeğeri miktarda geçerli bir geçici teminatla beraber verilecektir.


Teklifler, 10 Ağustos 2012 günü yerel saat 14.15'de aşağıdaki adreste hazır bulunan teklif sahiplerinin temsilcileri önünde açılacaktır.


ilgilenen firmalar "www.asat.gov.tr", "www.aldas.com.tr", "www.kik.gov.tr' "UN Development Business online" ve 'www.ilbank.gov.tr' web sitelerinde detaylı ilan metnine ulaşabilirler ve ihtiyaç duydukları ilave bilgileri aşağıda adresten temin edebilirler.


Adres: İşveren Temsilcisi; ALDAŞ Altyapı Yönetim Danışmanlık Elektrik Enerjisi Üretim Hizmetleri İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş.


Liman Mahallesi, 2. Cadde, No: 11,3.Kat, 07070 Antalya Türkiye 


Telefon: (+90) 242 2593216 Pbx Faks: (+90) 242 2593220 


E-posta adresi: [email protected]


İlan için tıklayın




Geri Dön