23 / 04 / 2024

Antalya'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Antalya'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi,24 Şubatt'ta gerçekleştireceği panel ile Antalya’daki kentsel dönüşüm uygulamaları, sorunları ve çözüm önerilerini konuşulacak.



Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi, 24.02.2017 tarihinde gerçekleştireceği panel ile Antalya’daki kentsel dönüşüm uygulamaları, sorunları ve çözüm önerilerini tartışacak. Wind Of Lara Hotel’de gerçekleştirilecek panele Yıldız teknik Üniversitesi Şehir ve BölgePlanlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai Görgülü, Şehir Plancısı Necati Uyar ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Feridun Uyar konuşmacı olarak ktılacak.


Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, gerçekleştirecekleri panelde Antalya’daki kentsel dönüşümü her yönüyle masaya yatıracaklarını belirterek, “Antalya’da kentsel dönüşümün nasıl olması gerektiği, ilkeleri ve stratejileri, yapılan uygulamaları değerlendireceğimiz bu panelde, sorunun çözümüne yönelik önerileri de ortaya çıkaracağız. Amacımız, çok boyutlu, çok aktörlü bir süreç olan kentsel dönüşümün, kentimizde amacına uygun ve şehir planlama disiplini çerçevesinde sancısız bir süreçte gerçekleştirilmesidir” dedi.


Nehir


Geri Dön