26 / 04 / 2024

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı



Antalya Konyaaltı sınırları içerisinde bulunan Sarısu C tipi Orman içi Mesire alanına Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve koruma kurulunca onaylanan avan projesi ve teknik şartname doğrultusunda 8 adet plaj voleybol sahası, 2 adet kır lokantası, 1 adet yöresel deniz ürünleri teşhir ve mutfağı, 1 adet çay bahçesi, 12 adet büfe, 17 adet tuvalet, 8 adet duş ve soyunma kabini, 1 adet otopark, 1 adet demonte tribün, 5 adet meydan, 1 adet paintball oyun alanı, 1 adet Açıkhava gösteri alanı, 1 adet trambolin alanı, 1 adet su kuşları yuva ve sergi alanı yaptırılacak ve 25 yıl süre ile kiraya verilecek.

İhale konusunu işin keşif bedeli 4 milyon 764 bin 879 TL olarak belirlendi. Artırıma esas bir yıllık kira bedeli ise 110 bin TL + KDV. İhale kapalı tekli usulü ile yapılacak.

Geçici teminat işin tahmin edilen keşif bedeli ile artırıma esas tahmin edilen 25 yıllık kira bedelinin yüzde 3'ü (225 bin 446 TL) olarak belirtildi. Kesin teminat, işin tahmin edilen keşif bedeli ile ihale ile belirlenecek olan 25 yıllık kira bedelinin yüzde 6'sı. Ancak devam eden yıllarda kira bedeli ÜFE oranında arttırılacağından oluşacak bu kira farkı için de yüzde 6 oranında hesaplanacak bedel her yıl ayrı nakit ya da banka teminat mektubu olarak idareye verilecek.

Söz konusu işlerin ihalesi 11 Şubat 2010 tarihinde, saat 15.30'da Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Belediye Encümeni toplantı Salonu'na yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

------
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 milyon liralık ihale

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltında bulunan Sarısu C Tipi Orman İçi Mesire Alanına, aralarında plaj voleybol sahası, kır lokantası, büfe, otopark ile trambolin alanının da bulunduğu pek çok inşaat işinin yapımı ve 25 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkardı.

İhaleye ilişkin duyuru, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, söz konusu alana çeşitli sayılarda plaj voleybol sahası, kır lokantası, yöresel deniz ürünleri teşhir ve mutfağı, çay bahçesi, büfe, tuvalet, duş ve soyunma kabini, otopark, demonte tribün, meydan, paintball oyun alanı, açık hava gösteri alanı, trambolin alanı, su kuşları yuva ve sergi alanı yapılacak ve 25 yıl süreyle kiraya verilecek.

İhale "kapalı teklif usulü" ile 11 Şubat 2010 tarihinde saat 15.30'da Belediye Encümeni toplantı salonunda yapılacak.

İhalede keşif bedeli 4 milyon 764 milyon 879,17 lira olacak. Yapım bedeli bu rakamı aştığı takdirde yüklenici idareden herhangi bir hak talep etmeyecek.

Geçici teminat miktarı 225 bin 446,38 lira, artırıma esas bir yıllık kira bedeli ise 110 bin lira olarak belirlendi.

İstekliler tekliflerini en geç ihale saatine kadar Encümen Başkanlığına verecekler.

İhale şartnamesi ise Belediyenin Emlak Şube Müdürlüğünden temin edilebilecek.
AA


Geri Dön