26 / 04 / 2024

Antalya'da öğrencilere beş yıldızlı tatil projesi!

Antalya'da öğrencilere beş yıldızlı tatil projesi!

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile Antalya'daki tüm ortaokul ve liselerin okul birincilerini ödül olarak 5 yıldızlı otele tatile gönderiyor.



Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel, "Ailelerimiz çocuklarıyla gurur duysun. Projemiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi. Büyükşehir Belediyesi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile okullarında yarı yıl dönemini birinci olarak tamamlayan yüzlerce öğrenci aileleriyle birlikte 5 yıldızlı otelde 3 gün tatil yapacak. 3'bine yakın veli ve öğrenci'nin ağırlanacağı bu dev proje için protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, "Projemiz Türkiye de tek ve ilk kez uygulanan proje. İnsana temas eden projeleri likte 5 yıldızlı otel de tatil yapacak. Bu sayı aileleriyle birlikte 3 bin'e ulaşacak. Büyükşehir Belediyesi proje ortaklarıyla projenin altına imza attı. 


Büyükşehir'den dev proje 

Okullarının ilk yarı yıl bölümünü birincilikle bitiren öğrencilere aileleriyle birlikte 3 gün 5 yıldızlı otel de tatil yapma fırsatı tanıyoruz. Antalya Valiliğimizin de himayelerinde proje ortaklarımızın büyük katkı ve destekleri sayesinde bu hizmetimizi çocuklarımıza ve ailelerimize sunuyoruz" dedi Projeyi destekliyoruz AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyınan yaptığı açıklamada, "Proje tarafımıza sunulduğunda büyük bir memnuniyetle kabul ettik. Kısa bir ön görüşmenin ardından Büyükşehir Belediyesinin bu projesini destekleyeceğimizi bildirdik. Antalya Turizmin başkenti. Sahil kesiminde bulunan bir çok ailemiz 5 yıldızlı otellere giriş yapmış olabilir. Ancak daha iç kesimler ve toroslar da bu fırsatı görememiş yaşayamamış başarılı öğrencilerimiz var. Onların başarısına ve sevincine bizlerde seve seve ortak olduk" diye konuştu Öğrenciler sosyalleşmen ALTİD Başkanı Burhan Sili ise, "Böylesine anlamlı ve güzel bir projenin içerisinde olmaktan bizlerde çok mutluyuz. Antalya Turizm de Türkiye'nin başkenti. Bu nedenle bu şehrin tüm bireyleri turizme dokunmalı ve turizmin her sosyal faaliyetine dokunmalı. Bu buluşma da bizlerin de olmasının yegane nedeni budur. Proje ortaklarımıza ve ayrıca Büyükşehir Belediyesine ve sayın Başkan Menderes Türel'e teşekkür ediyoruz" dedi Aileyi önemsiyoruz Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay yaptığı açıklamada, "1700'ii aşkın okullarında okulun ilk yarısını birincilikle bitiren öğrencilerimiz aileleriyle birlikte tam 3 bin'e ulaşan sayı ile 5 yıldızlı otellerde 3 gün tatil yapacak. Eğitim de sadece bina ve tesis yapmakla iş bitmiyor. Binlerce öğrencimizi sosyal alanlarda yaptığımız faaliyetlere katılmalarını sağlıyoruz. Her fırsatta Büyükşehir Belediyesi eğitim ve öğretimin yanında. 

Bizim bu projede yer almamızın esas konusu Aile olgusunu ve çocuklarımızın aileleriyle bütünleşmesini önemsiyoruz. Tüm çalışanlarımıza ve projede emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Son olarak bu projenin hayata geçirilmesi alt yapı hazırlık çalışmasın da sayın Ebru Türel hanımefendiye de bizler için harcadığı yoğun mesai ve çaba, gayret için ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Antalya İleri


Geri Dön