29 / 03 / 2024

Antalyalı inşaat işçilerine belge!

Antalyalı inşaat işçilerine belge!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, inşaat sektöründe çalışan işçilerine yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri'ne başladı.



Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği öncülüğünde inşaat sektörü çalışanlarına yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri başladı.


AESOB Başkanı Adi İhan Dere, Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayii Destekleme (MEKSA) Vakfı proje Başkanı Elif Alper Delice ve Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Haşan Ülkü ile birlikte Korkuteli "ııde gerçekleştirilen inşaat sektörü çalışanlarına yönelik başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri kapsamındaki sınav uygulama yerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 


Korkuteli'de inşaat ustalarının sınav uygulama yerlerini inceleyen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "İnşaat sektöründe Mesleki Yeterlilik Belgeleııdinne sınavını Antalya'da ilk defa biz gerçekleştiriyonız. Bu belgeleııdinne çalışmasından sonra herkes mesleğini eğitimli bir şekilde icra edecek" dedi.



Antalya Ekspres Gazetesi


Geri Dön