19 / 04 / 2024

Antalya'nın kapalı çarşısı Vezirhan yaza hazır!

Antalya'nın kapalı çarşısı Vezirhan yaza hazır!

Antalya'nın kapalı çarşısı Vezirhan Çarşı, Osmanlı ve Anadolu Selçuklu mimarisinden esinlenerek projelendirildi



2009 yılı yaz sezonunda ziyaretçi kabul edecek Vezirhan Çarşı, alış veriş merkezi mantığından uzak, Osmanlı ve Anadolu Selçuklu mimarisinden esinlenerek projelendirildi. Bin yıllık Türk çarşı kültürünün oluşum tecrübelerinden yararlanılarak, ürünleri çeşitlerine göre arastalarda toplayıp, çarşı ziyaretçileri ile esnafın iç içe olacağı bir konsept oluşturuldu. “MÜŞTERİ BİZDEN” sloganıyla pazarlama faaliyetlerine başlayan “VEZİRHAN” yönetimi, yatırıma başlamadan önce yapılmış olan fizibilite çalışmalarında, seyahat acentelerinin görüşlerini aldı. Acentelerle yapılan uzun dönemli sözleşmelerin yanında, tur operatörleri bölgeye ürün çeşitliliği katacağına inandıkları Vezirhan Çarşı tur programlarına alarak açık destek verdiler. 30 bin metrekare arazi üzerine kurulu Vezirhan Çarşı, 2 katta 17 bin 500 metrekare kapalı alanda toplam 500 dükkandan oluşuyor. 1000 kişilik restoran ve şarap mahzeni 2 bin 500 metrekarede yer alacak. 80 otobüs kapasiteli otoparkından, tüm merkezlerden Vezirhan Çarşı'ya otobüs ile servis imkanına kadar bir çok ulaşım kolaylığı yaratıldı.

Tezgahını al gel!

“TEZGAHINI AL GEL” sloganıyla esnafa seslenen Vezirhan Çarşı'da dükkanlar, esnafa her türlü alt yapısı hazır olarak teslim edilecek ve tarihi dokuda olmasına rağmen, güçlü bir teknik alt yapıda tamamlanacak. Merkezi ısıtma ve soğutma, yangın sistemi, güvenlik sistemi, sağlık ünitesi, eczane, berber ve tüm altyapısı bedensel engelliler için düzenlenerek hizmete girecek.

Baharat- aktar, tekstil, otantik eşya, hediyelik eşya, ayakkabı – çanta –cüzdan – kemer – aksesuar, kozmetik, bijuteri, cam eşya, kitap – CD – kartpostal, gıda gibi arastalar altında toplanacak ürünlerin bulunacağı dükkanlar ve kafeler yer alacak.

Finansbank'tan özel kredi

Anadolu'nun unutulmaya yüz tutmuş zanaatlarının sergileneceği VEZİRHAN; şerbetçilerin, macuncuların, bozacıların yer alacağı gerçek bir Türk alışveriş kültür sembolü olmaya aday.
“VEZİRHAN”; uygun giriş bedelleri ve değişik ödeme sistemleriyle, Finansbank tarafından projeye özel olarak verilen düşük faizli ve uzun vadeli kredisiyle Yatırımcıya yüksek getiri sağlama özelliğini de taşımakta. Vezirhan Çarşı Antalya – Isparta yolu girişi , havaalanına 3 km. mesafede stratejik bir noktada planlandı.

0242 324 78 18

www.vezirhan.net


Geri Dön