25 / 04 / 2024

Antalyaspor'a Mardan Stadı'nda oynama teklifi!

Antalyaspor'a Mardan Stadı'nda oynama teklifi!

Antalyaspor'un maçlarını Mardan Sport Center içinde yer alan Mardan Stadı'nda oynayabileceği söylendi



Mardan Palace Oteli Genel Müdürü Cumhur Özen, Antalyaspor'un maçlarını Mardan Sport Center içinde yer alan Mardan Stadı'nda oynayabileceğini söyledi.

Cumhur Özen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un maçlarını Mardan Stadı'nda oynamak istediğini belirterek, bunun içinde bazı çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Mardan Stadı'nın UEFA standartlarında, 7 bin 500 kişi kapasiteli, katlı otoparklı bir stat olduğuna dikkati çeken Özen, "Mardan Stadı dünyanın sayılı statlarından biridir, full yapımlı Avrupa'nın en iyi üçüncü stadıdır. Statta her türlü konfor düşünülmüştür" dedi.

Özen, Antalyaspor'un Süper Ligde oynayacağı Beşiktaş maçının da Mardan stadında oynanabileceğine işaret ederek, "Antalyaspor'un Beşiktaş'la yapacağı maç, Mardan Stadı'nda oynanabilir. Mardan stadının yolu istenildiği takdirde 10 gün içinde yapılır ve ulaşım kolaylaştırılır" diye konuştu.

Özen, Mardan Palace Oteli'nin bir spor otelinin de bulunduğunu ve futbol takımlarını bu otelde ağırladıklarını sözlerine ekledi.
AA


Geri Dön