25 / 04 / 2024

Antalyaspor'a yeni kompleks yapılıyor!

Antalyaspor'a yeni kompleks yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin Antalyaspor´un kullanımına sunacağı yeni tesislere ilişkin proje çalışması tamamlandı



Büyükşehir Belediyesi´nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ihale hazırlıkları süren projede ilk etapta A takımının konaklama binası yapılacak.

Yeşilbayır´a yapılacak tesisin projesindeki bazı ayrıntılar da belirlendi. Komplekste kulüp idare, A takımı konaklama ve altyapı konaklama ve SPA  binaları ile futbol okulu olmak üzere 5 yapı ile 4 çim saha, 3 halı saha, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş yolları bulunacak.

A takımı ile altyapı konaklama tesisleri 5 bin 400 metrekarelik alanda 3 kattan oluşacak. Bu tesislerde soyunma odaları, çamaşırhane, mutfak, yemekhane, masaj odaları, tıbbi kontrol birimleri ve taktik salonları, 96 kişilik yatak odaları yer alacak. 2 bin 500 metrekarelik alana yapılacak SPA merkezinde ise masaj odaları, hidroterapi ve fizyoterapi salonu, buhar odası, hamam ve sauna bulunacak. Futbol okulu ise tek kattan oluşacak. Yapı içerisinde derslikler, soyunma odaları, duşlar, hakem odaları, idari kısımlar, çok amaçlı salon ve kafeterya da yer alacak.
AA


Geri Dön