26 / 04 / 2024

Antalya'ya yeni bir hipodrom yapılacak!

Antalya'ya yeni bir hipodrom yapılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Antalya'da Expo 2016 Antalya Turizm Sektörü Ortak Akıl Toplantısı'na katıldı. Bakan Eker, toplantıda turizmcilerle bir araya geldi. Eker, Antalya'ya yeni bir hipodrom yapılacağını söyledi...



Dünya Fuarı olarak bilinen EXPO'ya 2016 yılında ev sahipliği yapmaya hazırlanan Antalya'ya yeni bir hipodrom geliyor. 2016 yılında EXPO'ya hazırlanan Antalya'da atlı sporlar için hipodrom yapılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Antalya'ya bir hipodrom yapılması konusunda arkadaşlara talimat verdim. Proje hızla yapılıyor. Antalya atlı sporlarla ilgili önemli bir tesise kavuşmuş olacak" dedi. EXPO 2016 konusunda turizmcilerden destek beklediğini de dile getiren Eker, EXPO ve turizmin birbirine bağımlı olduğunu, tanıtımlar iyi yapılırsa organizasyonun şehre çok daha fazla turist çekebileceğini kaydetti. 


EXPO bahçelere girsin Turizm sektörünün, yurt dışı tanımlarında EXPO'yu kullanmaları, otel odalarına EXPO kanalları konulması, otel bahçelerinde EXPO bahçelerinin de yer alması gibi birçok faaliyette bulunabileceğini anlatan Mehdi Eker, "Bazı otellerin çok güzel bahçeleri var. EXPO 2016 kapsamında bahçe yarışmaları yapılabilir" değerlendirmesinde bulundu. 


Sözcü Gazetesi


Geri Dön