25 / 04 / 2024

Antasya Residence'ın yüzde 90'ı satıldı!

Antasya Residence'ın yüzde 90'ı satıldı!

Ant Yapı’nın grup şirketlerinden Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş bünyesinde Antasya için oluşturulan kiralama ve ikinci el satış ofisi ekibinden Müşteri Temsilcisi Cihan Akcan sorularımızı yanıtladı.



Ant Yapı’nın grup şirketlerinden Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş bünyesinde Antasya için oluşturulan kiralama ve ikinci el satış ofisi ekibinden Müşteri Temsilcisi Cihan Akcan sorularımızı yanıtladı:


Sizi tanıyabilir miyiz? 

1983 İstanbul doğumluyum. İstanbul’da geçen okul hayatım Konya Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezuniyetiyle son buldu. Piyasa araştırmaları ve spor sektöründe satış alanındaki tecrübelerim sonrasında 2011 yılının Ekim ayı itibarı ile Ant Yapı ailesine katıldım. 


Bir kiralama ve ikinci el satış ekibinin kurulma amacı nedir? 

Ant Yapı’nın en değer verdiği ilkelerden biri seçkin müşteri portföyünün kazan-kazan ilkesiyle birlikte sürdürülebilir ve devamlı olmasıdır. Bu nedenle bizim için müşteriler değil ‘’ANT YAPI DOSTLARI’’ vardır. Ant Yapı dostları bizi hemen her projede ilgiyle takip ederler. İşte bu noktada satış ve kiralama ekibi; bu profilin ahengini bozmadan daire sahiplerimizin yaptıkları yatırımları satış veya kiralama yoluyla kendilerine geri kazandırmak ve projemize ortak yaşam kurallarına uyumlu yeni sakinler kazandırmak amacını taşıyor. 


Kiralama ekibi bu amaç için hangi görevleri yürütüyor? Fraser Place Antasya Istanbul kısa dönem kiralamaları konusunda da destek sağlıyor musunuz? 

Daire sahiplerimizden aldığımız yetkiyle dairelerin tanıtımı, kiracıyla görüşme ve anlaşma, kontratın yenilenmesi veya sonlandırılması… Kısaca, kontrat aşamasından tahliye sürecine kadar geçen tüm süreci yönetmek başlıca görevimiz. Müşterilerimizin talebi doğrultusunda kısa dönem kiralamalar tercih edilecekse Fraser Place Antasya Istanbul ekibiyle uyumlu bir şekilde gerekli desteği sağlıyor olacağız. 


Antasya Residence ve Fraser Place Antasya İstanbul’un özellikleri hakkında sizden bilgi alabilir miyiz? 

Burada yaşamanın avantajları neler olacak? Antasya Residence bulunduğu konumun ihtiyaçlarına yönelik nitelikli konut ve ofis ihtiyacına uygun olarak tasarlanan bir proje. Sektöründe dünya markası olan Frasers Hospitality ile birlikte gerçek bir prestij simgesi. Ant Yapı inşaat kalitesinin yanında kendi bünyesinde sunduğu profesyonel concierge ve resepsiyon hizmetleri, kapalı otopark, açık ve kapalı sosyal alanları içindeki spor salonu, sauna, buhar odası, üstü açılıp kapanabilen yüzme havuzu ile çocuk yüzme havuzu, restoran, toplantı salonları ve avlu bölümündeki peyzaj alanları ve 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan hemen yanındaki alışveriş merkeziyle birlikte komple bir yaşam merkezi olacak. 


Bir başka açıdan, bir yatırımcı için Antasya Residence’ta konut sahibi olmanın avantajları nelerdir? 

Kısaca Antasya Residence’ta şehrin merkezinde yaşayıp, gerektiğinde şehrin karmaşasından uzak bir hayat sizleri bekliyor. Çoğu zaman arabanızı garajdan çıkarmaya bile ihtiyaç duymayabilirsiniz… Aynı zamanda Ant Yapı imzası taşıyan diğer tüm projeler gibi yüksek değer artışıyla yatırımcıların yüzünü güldürecek kazançlar sağlanacağına eminiz. 


Teslimler tamamlandı mı? Satışlar beklendiği gibi ilerliyor mu? 

Satış anlamında beklentilerimiz doğrultusunda bir süreç yaşadık. Yüzde 90 civarında satışlarını gerçekleştirdiğimiz projemizde teslimatlar da tam söz verdiğimiz üzere 30 Ekim itibarı ile başladı, Aralık ayı sonuna kadar her gün yoğun bir şekilde devam ederek, teslimlerin tamamlanması planlanıyor. 


Kiracı olarak başvuranlar genelde kimler? 

Lokasyon itibariyle iş dünyasının yoğun olduğu bir bölgedeyiz, dolayısıyla bölgede ciddi anlamda bir beyaz yakalı çalışan potansiyeli var. Ağırlıklı olarak ilgilenen ve ilgilenmesini beklediğimiz kitle de bu grup zaten. Genel profillerinin 28-40 yaş aralığında olduğunu düşündüğüm bu grubun işlerine yakın bir yerde oturma ihtiyaçları olduğunu gözlemliyor ve duyuyoruz. 2+1 dairelerimiz için özellikle bu kategoride yeni evli veya 1-2 çocuklu çekirdek aile diye tanımladığımız müşteri profili ağırlıkta. Bunun dışında yakın çevrede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenci arkadaşlarımız, home-office kullanıma uygun yapısıyla evden çalışabilen veya bağımsız çalışıp ofis ihtiyaçlarını prestijli bir yapıda sürdürmek isteyen ticari işletmeler ağırlıklı olarak ilgileniyorlar.


Kiralama konusunda bilgi almak isteyenler size nasıl ulaşabilir? 

(0-216) 640 57 85-86 numaralı telefonlardan, e-mail yoluyla [email protected] adresinden veya Antasya Residence giriş katında bulunan satış ve kiralama ofisimize gelerek bizlere ulaşılabilir.


www.antasya.com.tr/


Ant Yapı İnsan ve Yaşam Dergisi


Geri Dön