28 / 03 / 2024

Antasya Residence'ta konutlar yüzde 1 KDV ile satışta!

Antasya Residence'ta konutlar yüzde 1 KDV ile satışta!

Ümraniye'de 50 dönüm üzerinde yapılan Antasya Residence karma projesinde konutlar yüzde 1 KDV ile satışa çıktı. Konut bloğu 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşuyor.



Ümraniye'de 50 dönüm arsa üzerinde yapımına başlanılan Antasya Residence karma projesinde konutlar yüzde 1 KDV ile satışa çıktı.


Antasya Residence karma yapı projesinde konut, ofis ve alışveriş merkezi bulunuyor. 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunda 74 metrekarelik 1 + 1 ve 110 metrekarelik 2+1 dairelerin yanı sıra birleştirme imkânı sunan modüler sistem de kullanılabiliyor.


617 konut ve ofisten oluşan Antasya Residence 150 milyon dolar yatırım değerine sahip. Projede satışlar yüzde 50'yi aştı. 

 

2015 YILINDA TESLİM


Ekim 2015'te teslimatı yapılması planlanan projede fiyatlar birimlerin kat yükseklikleri, manzara hâkimiyetleri ve şerefiyelerine göre değişirken, yüzde l'lik KDV oranı üzerinden hesaplanıyor. Şirketin düzenlediği kampanya ile tüketiciler yüzde 25'i peşin ödedikten sonra kalanı 2016 sonuna kadar vadelendirebiliyor. 


AVM VE AVLU DA VAR!


Antasya Residence'ta avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, lobi ile üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler bulunuyor. Ayrıca projenin içerisinde bir alışveriş merkezi yer alacak. 


Habertürk




 


Geri Dön