27 / 04 / 2024

Antasya Rezidans'ın yarısı satıldı!

Antasya Rezidans'ın yarısı satıldı!

Genel merkezi olarak Ümraniye'yi seçen Ant Yapı, Antrium projesinin ardından bölgede hayata geçirdiği 42 katlı Antasya Residince projesinin yarısı satıldı. Prıje Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor.




Mehmet Okay, bölgedeki arsa ve yapıların metrekare satış fiyatlarının, oldukça bakir olan ancak konumu itibariyle gelişmeye çok müsait olan İstanbul'daki diğer bölgeler gibi. çok hızlı gelişim gösterdiğini neredeyse iki katı aşan bir yükseliş izlediğini söyledi. 


Okay, önümüzdeki dönemde de yapılacak yeni altyapı, proje yatırımları, metro bağlantıları ve yeni yollarla bölgedeki fiyatların yükselişini mutlaka sürdüreceğini ve bugünkü değerinin iki katına kadar çıkacağını belirtti. 


Okay, Ümraniye'nin İstanbul'da, farklı toplu taşıma güzergahlarının merkezinde olması, çevreyoluna çok kolay erişim sağlaması ve metro bağlantılarının da bölgeyi ön plana çıkardığını söyledi. Mehmet Okay, Ümraniye yalnızca kendi sınırları içerisinde değil aynı zamanda yalan merkezleri de etkilediğini ifade etti. 


Genel Merkezi olarak Ümraniye'yi seçen Ant Yapı, Antrium projesinin ardından bölgede hayata geçirdiği 42 katlı Antasya .Residence'ın yarısını sattı. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, bölgedeki ilk projeleri olan Antrium projesi'nin, yatırımcılarına yüzde lOO'ü aşan oranda prim kazandırdığını anlattı. Okay, "Antrium Residence'm başarısının bu yılın başmda satışa çıkan Antasya projesinde de gerçekleşeceğine inanıyoruz. Yüksek katlı bina konusundaki tecrübeli kadromuzla projeye devam ediyoruz" diye konuştu. 


Ümraniye Carrefour'un hemen önünde, nitelikli ofis alanları ile konut alanlarının kesişim noktasında yer alan Antasya Residence projelerinin satışlarına devam ettiklerini anlatan Mehmet Okay şöyle konuştu: "42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunda, standart kat planlarında 74 metrekarelik 1+1 ve 110 metrekarelik 2+1 dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etmek de mümkün." Üst kattaki dairelerin ise Avrupa Yakası silueti ve orman manzarasına hakim konumda olduğunu anlatan Okay, projede metrekare birim fiyat ortalamalarının ise 5 bin TL seviyesinde olduğunu ve dairelerin satışının yarı yarıya tamamlandığını söyledi. 


Akıllı bina konseptine sahip olan Antasya Residence projelerinde işlevselliği göz ardı etmeden karma yaşam konsepti yaratmayı amaçladıklarını aktaran Mehmet Okay, 2015 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlasattı nan projede 15. kat yüksekliğine ulaştıklarını kaydetti. 


Gelişmeye açık olması yatırımcıya kazandırdı Bölgeyle ilgili de konuşan Mehmet Okay, Ümraniye bölgesine Antrium Residence projesiyle 2005 yılında başladıklarını kaydederek şu değerlendirmede bulundu:"Kısa bir sürede proje çok beğenildi ve hızla satışları ilerledi. 


Bu sırada bölgeye ve yakın çevresine olan ilgi arttığından fiyatlar yükselerek, yatırımcısına kazandırdı. Gayrimenkul sektörünün de bu dönemdeki hızlı ilerleyişi, gelişmeye açık olan bölgelerde gayrimenkul satın almayı, çok iyi bir yatırım aracı haline getirdi. Bu tip bölgelere en iyi örneklerden biri, Ümraniye. Geçmişten bugüne kadar olan süreçte avantaj sağlayacağının çok net bir göstergesi."


Dünya 


Ant Yapı Antasya Residence Projesi ulaşım:

Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 Ant Yapı merkez binası, 34768 Ümraniye – İstanbul


Ant Yapı Antasya Residence Projesi iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr


Geri Dön