29 / 03 / 2024

Antepia Gaziantep projesinde yaşam başladı!

Antepia Gaziantep projesinde yaşam başladı!

Gaziantep kent mimarisi ve alanlarıyla kente birçok ilki dokusunun modern bir anlayışla ele alan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam getiren, Güneydoğu'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia'da yaşam başladı...



Gaziantep kent mimarisi ve alanlarıyla kente birçok ilki dokusunun modern bir anlayışla ele alan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam getiren, Güneydoğu'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia'da yaşam başladı. 


GAZİANTEPLİLER GÖL KIYISINDA YAŞAMLA TANIŞIYOR 


Proje hakkında bilgi veren Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, "Toplamda 3.470 konutun yer aldığı, 560 bin metrekarelik alanın yüzde 85'i yeşil alan olan Antepia 'da yeşilin ve gölün dinginliğinde huzur dolu bir yaşam başlıyor" dedi. 


Antepia'nm eşsiz özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Nakıboğlu, "Toplam 75 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti, göl kenarında konumlanan meydanları, göz kamaştıran peyzajı ile Antepia, sakinlerine Antepialı olmanın keyfini dört mevsim yaşatacak. İçinde barındırdığı suyu temizleyen biyolojik gölet, Antepia'lılara göl kıyısında yepyeni bir yaşam sunacak. Gaziantep'teki evlerin manzara anlayışını da değiştirecek olan Antepia, 117 metrekare ile 608 metrekare arasmda değişen farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleri ile sakinlerine konforlu yaşam alanları sunarken, yetişkinlerin ve çocukların keyifli zaman geçireceği sosyal alanlarıyla Gazianteplileri buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bütün etaplar tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Antepia projesinin diğer etapları olan Yakut ve Zümrüt Mahallelerinin teslimlerinin ise devam ettiğini belirten Nakıboğlu, "614 konutluk Safir Mahallesinde anahtar teslimleri bitirdik. Yakut ve Zümrüt Mahallelerinde kalan son 80 dairenin satışları devam ediyor. Zengin sosyal olanakları ve yeşil alanlarıyla da Güneydoğu'da ilklere imza atan Antepia'da bu yaz yeni sosyal donatı lar devreye giriyor. Antepialılar, yaz sıcaklarında projelerindeki havuzlardan da yararlanabiliyor. Yine çok yakında fitness salonunun açılacağı Antepia'da ayrıca açık havada yeşilin ve doğanın içinde spor yapma imkânı bulunuyor. Havaların ısınması ve okulların kapanmasıyla birlikte Antepia'da tatlı bir taşınma telaşı yaşanıyor. Projenin mevcut etaplarında yaşayanlar, önümüzdeki günlerde yerleşmeyi planlayanlar ve yeni etaplardan ev almayı düşünenler dahil tüm Antepialıların sağlıklı ve keyifli bir yaşam sürmesi için yeni sosyal alanların düzenlenmesi devam ediyor" diye konuştu. 



Hürriyet Ek





Telefon: (0342) 472 05 05 -  444 1974

Web Adresi: www.antepia.com.tr


Geri Dön