25 / 04 / 2024

Antepia'da yaşam başladı!

Antepia'da yaşam başladı!

Gaziantep kent mimarisi ve alanlarıyla kente birçok ilki dokusunun modern bir anlayışla ele alan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam getiren, Güneydoğu'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia'da yaşam başladı...



GAZİANTEPLİLER GÖL KIYISINDA YAŞAMLA TANIŞIYOR


 Proje hakkında bilgi veren Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, "Toplamda 3.470 konutun yer aldığı, 560 bin metrekarelik alanın yüzde 85'i yeşil alan olan Antepia 'da yeşilin ve gölün dinginliğinde huzur dolu bir yaşam başlıyor" dedi. 


Antepia'nm eşsiz özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Nakıboğlu, "Toplam 75 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti, göl kenarında konumlanan meydanları, göz kamaştıran peyzajı ile Antepia, sakinlerine Antepialı olmanın keyfini dört mevsim yaşatacak. İçinde barındırdığı suyu temizleyen biyolojik gölet, Antepia'lılara göl kıyısında yepyeni bir yaşam sunacak. Gaziantep'teki evlerin manzara anlayışını da değiştirecek olan Antepia, 117 metrekare ile 608 metrekare arasmda değişen farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleri ile sakinlerine konforlu yaşam alanları sunarken, yetişkinlerin ve çocukların keyifli zaman geçireceği sosyal alanlarıyla Gazianteplileri buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı. 


Bütün etaplar tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Antepia projesinin diğer etapları olan Yakut ve Zümrüt Mahallelerinin teslimlerinin ise devam ettiğini belirten Nakıboğlu, "614 konutluk Safir Mahallesinde anahtar teslimleri bitirdik. Yakut ve Zümrüt Mahallelerinde kalan son 80 dairenin satışları devam ediyor. Zengin sosyal olanakları ve yeşil alanlarıyla da Güneydoğu'da ilklere imza atan Antepia'da bu yaz yeni sosyal donatı lar devreye giriyor. Antepialılar, yaz sıcaklarında projelerindeki havuzlardan da yararlanabiliyor. Yine çok yakında fitness salonunun açılacağı Antepia'da ayrıca açık havada yeşilin ve doğanın içinde spor yapma imkânı bulunuyor. Havaların ısınması ve okulların kapanmasıyla birlikte Antepia'da tatlı bir taşınma telaşı yaşanıyor. Projenin mevcut etaplarında yaşayanlar, önümüzdeki günlerde yerleşmeyi planlayanlar ve yeni etaplardan ev almayı düşünenler dahil tüm Antcpialıların sağlıklı ve keyifli bir yaşam sürmesi için yeni sosyal alanların düzenlenmesi devam ediyor" diye konuştu. 


ANTEPİA BULUNDUĞU BÖLGEYE DEĞER KATTI 


Antepia projesinin bulunduğu Kızılhisar bölgesinin, 2012 Ocak ayında Bakanlar Kurulu Kararı ile Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak kabul edildiğini anımsatan Nakıboğlu, "Ayrıca Kızılhisar, GYODER'in Gaziantep 2015 öngörü raporuna göre de hızla gelişen bölgeler arasmda yer alıyor. 2010'da tanıtımına başlanan Antepia projesinin bu gelişmeye büyük katkı sağladığı bugün net olarak görülebiliyor. Çarpık yapılaşmanın neredeyse hiç olmadığı bu bölgede, Antepia projesinden sonra lüks konut inşaatları hızla artış gösterdi. GAP'tan sonra bölgeye yapılan en büyük yatırım olan Antepia, satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 50 prim yaptı" diye konuştu. 


PROJENİN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ


 Antepia'nm sunduğu imkânlara da değinen Nakıboğlu, şunları kaydetti: "Gaziantep'in seçkin ailelerinden, çevre illerden, hatta yurt dışında yaşayan Gazianteplilerden büyük ilgi gören Antepia projemizin bölgede ilk özelliği taşıyan pek çok sosyal imkânı dikkat çekiyor diyebiliriz. Ama bunlardan en dikkat çekici olanın göl olduğunu söyleyebiliriz. 


75 bin metrekarelik tamamlandığında adeta deniz hissi verecek biyolojik gölet, müşterilerimizin en çok ilgilendiği proje özelliği. Projemizden konut sahibi olan şanslı Gaziantepliler, artık manzara için başka bir yere gitmek zorunda kalmayacak. Evinin pencerelerini açtıklarında, deniz hissi uyandıracak eşsiz bir göl manzarası ile karşılaşacaklar. Projemizde dikkatleri üzerine çeken bir diğer özellik ise bahçeler. Biz Gaziantepliler için bahçe yaşamı çok önemlidir. Bu sebeple Antepia projesinin peyzajı tasarlanırken bu konuya ayrı bir özen gösterildi. Fıstık ağaçları, akasya, ıhlamur ağaçları ve rengarenk çiçeklerle bezenecek bahçeler ailelerin keyifle zaman geçirebilmelerini sağlayacak. Geniş sosyal imkanlara sahip Antepia Clup'ta Türk Hamamı, sauna, SPA, fitness center ve yüzme havuzu keyfini yaşayabilecekler. Ayrıca Agora Meydanı'nda Gaziantep'in geçmişten gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan meydanı, Gazianteplilerin keyifli vakit geçirebilecekleri, temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni buluşma adresi olacak." Göl kıyısında, doğanın ve yeşilin içinde, yelişen sosyal olanaklarıyla ANTEPİA'DA 'YAZA MERHABA' Antepia'da yaşam tüm enerjisiyle devam ederken geçtiğimiz günlerde Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Paralel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı katılımı ile Agora Meydanı'nda "Yaza Merhaba" etkinliği düzenlendi. 


Türkiye'nin en büyük biyolojik göletinin kıyısında, mavi ve yeşille iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan Antepia'da, yazın gelişi bir brunch etkinliği ile kutlandı. Önümüzdeki haftalarda ise havuzlar, fitness salonu, açık hava yürüyüş yollan gibi yeni sosyal donatılar da hizmete açılacak. Göl manzarasına sahip 2000 metrekarelik geniş Agora Meydam'ndaki brunch etkinliğinde yaklaşık KKK) kişi bir araya gelerek keyifli bir cumartesi günü geçirdiler. 


ANTEPİALI OLMANIN KEYFİ BU YAZ DAHA DA ARTACAK 


Toplamda 3 bin 470 konutun yer aldığı, 560 bin metrekarelik alanın yüzde 85'i yeşil alan olan Antepia, 75 bin metrekarelik, Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti, göl kenarında konumlanan meydanları, göz kamaştıran peyzajı ile dikkat çekiyor.



Hürriyet Ek 



Telefon: (0342) 472 05 05 -  444 1974

Web Adresi: www.antepia.com.tr


Geri Dön