26 / 04 / 2024

Antepia'da yeni etap Mart ayında start alıyor!

Antepia'da yeni etap Mart ayında start alıyor!

Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'da yaşam her geçen gün daha da canlanıyor. Antepia projesi tamamlandığında toplam 3 bin 470 konuttan oluşacak.



Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'da yaşam her geçen gün daha da canlanıyor.  Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından Sinpaş Yapı'nın geliştirdiği ve Türkiye'nin en büyük doğal göletini barındıran projede, gölet çevresinde konumlanan Agora Meydanı sadece Antepialıların değil tüm Gaziantep'in yaşam ve cazibe merkezi olarak yeni mağazalara kapısını açıyor. 


Sinpaş ve Paralel Yapı, Gaziantep'te Güneydoğu'nun ilk ve en binlik konseptli konut projesine imza attı.  Türkiye'nin en büyük doğal göleti, geniş sosyal imkanları, Agora Meydanı'nda yeni açılan mağazaları, yeşil ve maviyle iç içe keyifli yaşam alanlarıyla Gaziantep'teki hayata yepyeni bir soluk getiren Antepia'da, Safir, Yakut ve Zümrüt mahallerinde yaşam başladı. Gaziantep'de bin ailenin tercih ettiği Antepia'da doluluk oranı yarıyı aşarken, stokta bulunan sınırlı sayıdaki dairelerin satışının ardından, yeni etap yapımına ise Mart 2015'te başlanacak. 560 bin metrekarelik proje alanının yüzde 85'i yeşil alan olan Antepia projesi tamamlandığında toplam 3 bin 470 konuttan oluşacak. Proje Gaziantep'in geçmişten gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Agora Meydanı'yla da dikkat çekiyor. Meydan proje içerisindeki 75 bin metrakerelik doğal göleti kıyısında konumlanıyor. Sadece projede oturanlara değil tüm Gazianteplilere açık olan Agora Meydanı'nda Mado, Kahve Deryası Cafe, A101 Supermarket, Mahmil, Burger King, Bayram Bal Kuaför (Erkek ve Kadın), Özen Gıda Büfe, Memo Pide Fırını, Memo Kasap, Black White Cafe, Kumpirci, Fener Cafe ile 4 ayrı bankanın ATM ve BTM'leri hizmet veriyor.  Özellikle göl kıyısında yemek ve kahve keyfi yaşamak isteyenleri, hafta sonu kahvaltı ve brunch keyfine gelenleri ağırlayan Agora Meydanı'nda, önümüzdeki dönemde açılacak olan mağazalar ise şunlar: Migros, Pizza Pi, Kubba Restaurant, Kubba Döner, Ottoman Nargile Cafe, Dry Clean Center Kuru Temizleme, Yunus Telefon ve Aksesuar ile Sedir Gurme Yöresel Ev Yemekleri.  Güneydoğu'da yeşille maviyi buluşturan Antepia projesinde, yeni sosyal tesisler de açılmaya devam ediyor. 

Gaziantep'te ilk şubesini Antepia'da açacak olan Benefit Sports Club. sayısız spor olanakları ve uygulamaları ile Antepia sakinlerinin aradığı konfor ve sportif yaşam tarzını sunuyor. 


Çocuklar için çok çeşitli oyun alanlarına yer veren Antepia projesinde, bu alanların büyük bölümü açıldı. Çocuk kreşi ise şubat ayında faaliyete geçecek. İçinde, futbol, tenis ve basketbol gibi spor alanları da barındıran projede, önümüzdeki günlerde bir futbol turnuvası da düzenlenecek. 


Capital 




Telefon: (0342) 472 05 05 -  444 1974

Web Adresi: www.antepia.com.tr


Geri Dön