19 / 04 / 2024

Antis Yapı Hatay'da Rönesans Rezidans'ın temellerini attı!

Antis Yapı Hatay'da Rönesans Rezidans'ın temellerini attı!

Büyük kentlerden sonra Anadolu 'da da tek tek yükselmeye başlayan markalı konut projelerinden birinin daha temelleri Hatay'da atıldı. Antis Yapı'nın Rönesans Rezidans ismiyle Ekinci Beldesi'nde 249 konut yapıyor



Büyük kentlerden sonra Anadolu 'da da tek tek yükselmeye başlayan markalı konut projelerinden birinin daha temelleri Hatay'da atıldı. Antis Yapı'nın Rönesans Rezidans ismiyle Ekinci Beldesi'nde kurmaya başladığı 249 konutluk projenin temel atma törenine Hatay milletvekili   ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin de katıldı.
10 bin 500 metrekare alan üzerinde dört blok şeklinde tasarladıkları proje hakkında konuşan Antis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Coşkun, projede bilinen standartların üzerine çıktıklarını belirterek, 'Kentte sosyal yaşam olanakları ve yapı kalitesiyle farklı bir yaşam tarzı ihtiyacı doğmuştu. Biz bunu karşılıyoruz. Girişte yer alan dört metre tavan yüksekliğinde ve 600 metrekare alana kurulacak resepsiyon bunlardan sadece biri' diye konuştu.
Nisan 2013'te deslim edilmesi planlanan projede rezidans hizmeti kadar   7'nci ve 8'inci katlarda yer alan büyük teras bahçeleri de dikkat çekiyor.


Geri Dön