26 / 04 / 2024

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 4 bin 500 TL!

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 4 bin 500 TL!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Şirket 50 milyon dolar yatırımla inşa edeceği Antplato projesinde ofisleri satışa çıkardı..



İSTANBUL Basın Ekspres Yolu nda Ant Yapı tarafından hayata gedecek Antplato ofis projesinde satışlar başladı, İstanbul'un değişik ilçelerinde konut projeleri devam eden şirket Türkiye'deki ilk ofis yatılımı için Basın Ekspres'i seçti. Toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato: 10 bin metrekare modern giydirme canı cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Proje. 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor, inşaatın 24 ayda tamamlanması hedefleniyor. 


MODÜLER YAPILI 

Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister home office olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 metrekareye kadar genişletebiliyor. Ofislerin metrekare birim bazında fiyatları 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit araçların şarj edilebileceği özel alanlar sunan proje, 'yeşil kiralama modeli' ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek de sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor. 


Hürriyet ek


Geri Dön