20 / 04 / 2024

Antriva satış fiyatları!

Antriva satış fiyatları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Antriva satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ant Yapı Antriva projesinde son 2 villanın satışları 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla devam ediyor...



Toplam 99 adet müstakil villa ve ikiz villadan meydana gelen  Antriva  satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


41 bin 470 metrekare alan üzerinde inşa edilen Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da hayata geçiriliyor. Proje  Ant Yapı  imzası taşıyor.


Son 2 villanın satışı devam eden Antriva Evleri'nde tenis, voleybol alanları, fitness center, telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile internet bağlantısı gibi imkanlar bulunuyor. 


Antriva ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Beykoz Antriva ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Antriva Villaları projesinde A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare, C tipi villaların alanları ise 323 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Antriva satış fiyatları!

Antriva satış fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor.

 

Ant Yapı Antriva telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön