28 / 03 / 2024

Antriva Villaları'nda teslimler hemen!

Antriva Villaları'nda teslimler hemen!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Toplam 99 adet müstakil villa ve ikiz villadan meydana gelen Antriva Villaları'nda son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Antriva projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...



A tipi villaların 569 metrekare, B tipi villaların 574 metrekare, C tipi villaların ise 323 metrekare alanlarla dizayn edildiği  Antriva  projesi İstanbul Anadolu yakasında Riva'da yer alıyor.


Antriva Beykoz teslimleri ne zaman sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Antriva Beykoz Konutları toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor.


41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Antriva projesi  Ant Yapı  tarafından inşa ediliyor. Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor.


Ant Yapı Antriva ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Ant Yapı Antriva fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor.


Antriva sosyal olanakları arasında tenis, voleybol alanları, fitness center, telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile internet bağlantısı bulunuyor. 


Antriva Beykoz telefon numarası: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön