19 / 04 / 2024

Antriva'da son 3 villa! Fiyatlar 972 bin dolardan başlıyor!

Antriva'da son 3 villa! Fiyatlar 972 bin dolardan başlıyor!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Antriva projesinde A tipi olan son 3 villanın satışı devam ediyor. Proje İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva bölgesinde yükseliyor. Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.



Ant Yapı imzası ile İstanbul  Anadolu yakası Beykoz Riva bölgesinde konumlamdırılan  Antriva  projesinde son 3 villanın satışı devam ediyor.


Antriva projesinde toplam 99 müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor. Projede satışı devam eden son villa A tipi villa olarak belirlendi. Antriva'da yer alan villaların fiyatları 72 bin dolar ile 990 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


569 metrekarelik yaşam alanı sunan A tipi villalar, eğimli çatılara ve özel alanlara sahip. Projede yer alan villaların büyüklükleri 323 metrekareden başlayıp 574 metrekareye kadar yükseliyor.

Antriva da son 3 villa! Fiyatlar 972 bin dolardan başlıyor!


Projede; voleybol, tenis, basketbol ve fitness mevcut. Ayrıca proje kapsamında evlerde kablosuz internet bağlantısı, telefon ve uydu TV sistemi gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Ant Yapı Antriva'da dolar kuru 1.80'de sabitlendi. Projede  firma bünyesinde yüzde 50 peşinat sonrasında 12 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.



Ant Yapı  Antriva iletişim;

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön