28 / 03 / 2024

AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!

AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!

Firma: AP Gayrimenkul

Proje: Kağıthane Polat Ofis

Yeni satışa çıkardıkları Kağıthane Polat Ofis projesinin tanıtımı için basınla bir araya gelen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Polat Ofis markasını yaymak istiyoruz." dedi. Toplantının detayları haberimizde...



AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!


Kağıthane Polat Ofis için tanıtımı için  Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de basınla bir araya gelen  AP Gayrimenkul  Başkan Vekili Kerim Polat, projenin detayları ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.


Polat Ofis markasını yaymak istiyoruz!


Polat Ofis markasını yaymak istediklerini ifade eden Polat, "Ofis projelerimizi Polat Ofis markasıyla hayata geçireceğiz. Ayrıca sadece ofis projesi üreteceğiz algısı oluşmasın. 10 bin metrekare ile 60 bin metrekare arasında değişen alanlarda konut ve ofis projeleri geliştireceğiz." dedi.


Şehir merkezinde proje geliştireceğiz!


Daha çok şehir merkezinde projeye üretmeye odaklandıklarını belirten AP Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca, "Şişli, Beşiktaş gibi bölgeleri düşünüyoruz. Ümraniye ile ilgilenebiliriz." dedi.


Piyalepaşa projesi son aşamada!


Avan proje onayını beklediklerini ifade eden Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kaan Yücel, "Yıl bitmeden onaylanır diye düşünüyoruz. 2015'te projeyle ilgili sık sık bir araya geliriz." dedi.


Piyalepaşa projesinin haberleri için tıklayınız!


Kağıthane Polat Ofis'te metrekaresi 4 bin 750 dolar!


25 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen  Kağıthane Polat Ofis  projesi 4 blok halinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de yer alıyor.


Kağıthane Polat Ofis projesi 20 adet ofis ve 4 adet dükkan olmak üzere 24 bağımsız birimden meydana geliyor. 24 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Kağıthane Polat Ofis tanıtım filmi için tıklayınız!


Kağıthane Polat Ofis fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor. Kağıthane Polat Ofis dükkan fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 750 dolardan başlıyor.


AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!


229 araçlık otopark ve Sadabad Parkı manzarasına sahip olan Kağıthane Polat Ofis projesinde ofisler 420 metrekare ve 720 metrekare, dükkanlar ise 880 metrekare alanlarla dizayn edildi.


Kağıthane Polat Ofis projesi Kâğıthane Tünel’e ve TEM bağlantısına 1,5 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre, Levent’e 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 11 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


Telefon: 0 212 211 12 44

Web: http://www.kagithanepolatofis.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!


projeye sor



Geri Dön