26 / 04 / 2024

Apartman yönetimi bir angarya mı?

Apartman yönetimi bir angarya mı?

Günümüzde vazgeçemediğimiz aksasuarlarımız olan cep telefonları ve iletişim kitleleri etkiler duruma gelmiştir. Dünyaya sahip olmak isteyen şeytanın askeri iletişim araçlarını akıllı evler, akıllı arabalar, akıllı araçlar v.s ile ihtiyaç üretmeye devam et



Günümüzde vazgeçemediğimiz aksesuarlarımız olan cep telefonları ve iletişim kitleleri etkiler duruma gelmiştir. Dünyaya sahip olmak isteyen şeytanın askeri iletişim araçlarını akıllı evler, akıllı arabalar, akıllı araçlar v.s ile ihtiyaç üretmeye devam etmektedirler .Masumca başlayan iş başvuru formları veya kalp taramaları aslında alışkanlıklarımızı öğrenip bizi toplu yönlendirme ile yönetmektedirler. 

Saçlarımızın arasına yerleştirilen alıcılar ile giydiğimiz elbiselerin kumaşına dokunan alıcılar ile yaşam coğrafyamızı çıkaran göçler günümüzde insan lan bireyleştirmeye çalışmaktadır. İnsan fıtratı övülmeyi sever kendine özel hissettirme vazgeçilmez kılınma duyguları işlenerek erenler abartılmakta , ben yaptım ,ben varı m,ben yaparım ağır basmaktadır.Allah c.c insanın tek yaşayamayacağını göstermiş eskileri birbirine mutlu kılmış mutluluğun birleşmeden geçeceğini fıtratımıza yazmıştır,Aykırılarla gönderme gelmeye çalışan bireyler çoğalmıştır.Kendini gösterme duygusu iş üretmenin dışında tamamen cinselliğe dönüşmüştür. İlim 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanununu, ne kadarını bilerek yazıyoruz? 

Apartman Yönetimi bir angarya mı? 

Meslek mi? Açık iş kolu mu? 

Ne hukukçuyum, ne yazar. İnsan en kolay yaşadığını yazar. 

(Dizi tadında) üreterek beyimler cinsellikle meşgul edilmeye çalışılmaktadır, İnsan avcılarının hedefi uzun vadelidir. Bir bitki birkaç ayda hayvan , birkaç senede eğitilirler insanlar için 70 sene hedeflenmektedir.Bizlerin yaşındakiler çok iyi bilirler 30 yıl önce PKK sorunu da yoktu. Kürt sorunu da yoktu. Dış mihraklar, Kürtler ayrılmalı fikrini ortaya attığı zaman kimse önem vermemiş, önemsememişti. İslamiyeti yazıyorsa o benimsenir onunla hısımlık sağlanır yani kız alışverişinde bulunulurdu. 30 yıl sonra bu hale gelip fikir ayrıştırılması oluşturup İslamiyet yok edilmeye çalışılıp kardeş kavgasının savaşa dönüşebileceğini çok az kişi idrak edebiliyordu. 

Said Nuri Hazretleri bu yönleri 100 sene evvelinde görmüş, Van üniversitesini kurma girişimde bulunmuş hatta padişahtan ödeneği alıp başlayacağı zaman harp ilan edilmiş. 

Aynlan para askere harcanmış harp'te kullanılmıştı. O halde biz de 70 sene sonramıza plan yapıp apartmanlardaki yetişen elektronik bağımlısı olan çocuklarımızın bireyleştirmeden büyütmenin yollarını arayalım. 

Çocuklarınıza yakın komşuluk ilişkilerini yaşayarak gösterelim. Evet devlet kuruluşları bu konuya çok önem veriyor, hatta aile ve sosyal yardım bakanlığımız bile var ama ayrıntılar başarıları getirir. 

Bizimki yaşanmışlığı ince bir ayrıntısına nasıl zarar veya fayda verdiğini ortaya çıkararak paylaşmaktır. Ben zarar gördüm başkaları görmesin, ben fayda gördüm başkaları da faydalansın diyenlerdenim. 



Tokat Gazetesi


Geri Dön