27 / 04 / 2024

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.




İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. 

Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük. Çocuklar için özel programlar, Kişiye Özel Kurulum servisi gibi Apple Store hizmetlerinden mağazada faydalanmak mümkün. Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası olan Akasya AVM Apple Store'a açılışında büyük bir izdiham yaşandı. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için bekleyenlerin, mağazanın açılışı için oluşturduğu kuyruk metrelerce uzadı. Apple. Akasya Acıbadem'deki Apple Store'da 80'e yakın çalışanı istihdam ediyor. Mağaza "da 10 farklı dil konuşulabiliyor. Mağazada müşterilerin denemesi için 125 çeşit, internete bağlı Apple cihazı sergileniyor. 


DÜNYADAKİ 444'ÜNCÜ MAĞAZA

 Akasya AVM'de açılan yeni Apple Store, Apple'ın 444'üncü mağazası olma özelliği taşıyor.Apple'ın oldukça titiz bir eğitimden geçen "dahiler" yani müşteri temsilcileri müşteriyle Apple 360 derece Genius Bar'da buluşuyor. Mağazanın arka bölümündeki Bar'da Apple Genius'ları Apple cihaz ve servisleriyle ilgili her konuda. sizinle yan yana oturup destek veriyor. Mağazada ücretsiz Wi-Fi da var. 


Ticari Hayat


Geri Dön