29 / 03 / 2024

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor



2015 yılının Aralık ayında verdiği iş ilanıyla Türkiye'de yeni bir Apple Store açacağını öğrendiğimiz Apple'ın bu mağazayı nerede açacağı belli oldu.İstanbul'un Anadolu yakasındaki Çamlıca'da yeni yapılan Emaaar Square alışveriş merkezinde açılacak olan Apple Store'un bu yılın sonlarına doğru hizmete girmesi bekleniyor. 


Mağazanın iç ve dış tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler, İstanbul'daki Akasya ve Zorlu Center'daki Apple Store'ların karışımına benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Şirketin Zorlu Center'da açtığı Apple Store, şeffaf cam tavan lyla Apple'ın en fantastik tasarıma sahip mağazalarından bir tanesi olmayı başarmıştı. 


İş ilanını geçtiğimiz yılın sonlarına doğru vermiş olmasına rağmen hala bir ekip kurma girişimini sürdüren Apple, personel seçimindeki titiz tavrını aynı şekilde sürdürmeye devam ediyor. Emaar Square, içerisine otel, rezidans, alışveriş ve iş merkezlerinin bulunacağı, yapımı İstanbul Çamlıca'da devam eden bir kompleks. Toplam 491 mağazanın yer alacağı komplekste devasa boyutlarda birhavuzu ve Anadolu yakasının en büyük sinema salonu bulunacak. 


Yaşam Gazetesi


Geri Dön