26 / 04 / 2024

Apple, Türkiye'deki 2'nci mağazasını yarın açıyor!

Apple, Türkiye'deki 2'nci mağazasını yarın açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM' de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.



ABD'li teknoloji devi Apple, Türkiye'deki 2'nci, dünya genelindeki 444'üncü mağazasını Akasya Acıbadem'de yarın açıyor. Anadolu yakasındaki ilk mağaza olma özelliği taşıyan Apple Store'da iPad, iPhone, Mac ve iPod gibi 125 çeşit değişik ürün bulunacak. 


Apple Avrupa Kıdemli Mağazalar Direktörü Wendy Beckman, mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişinin çalışacağını ve farklı uyruklardan olan bu ekiple İspanyolca, Almanca ve Bulgarca'nın da bulunduğu 10 farklı dilde hizmet verileceğini söyledi. Apple Store Akasya'da da Apple'm diğer mağazalarında olduğu gibi ücretsiz, hızlı kablosuz internet sağlanırken Mac, iPhone, iPad veya İPod satın alan her müşteriye, mağazadan çıkmadan önce satın alınan ürünün hazır ve çalışüabilir hale getirilmesi için ücretsiz kurulum hizmeti verilecek. Apple, ürünlerin yanı sıra, bire bir hizmet almak isteyenler için de 'One to One' adı kişisel eğitim satıyor. İnternet adresi üzerinden alınan ürünün bedeli yıllık 199 TL. 

Çocuklar için özel programlar Wendy Beckman, çocuklar için de önemli etkinliklerin olacağını belirtti. Okul gezisi ve Apple Kampı gibi hizmetlerinin olacağını dile getiren Beckman, "Okul gezisi ile çocuklar projeler yaratarak aüeleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşabüirlecekler. 

Yaz dönemindeki Apple Kampı ile de 8-12 yaş arasındaki çocuklara 3 günlük atölyeler sunulacak. 

Çocuklar kendi filmlerini yapmayı öğrenecek veya kendi çizimleri ve ses efektleriyle tasarladıkları interaktif kitaplar da oluşturabilecekler" dedi. 


Dünya 


Geri Dön