29 / 03 / 2024

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.



TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme şirketin kariyer sayfasında verdiği iş ilanıyla ortaya çıktı. Kurumsal Müşteriler Lideri, Yaratıcı Kişi, Pazar Lideri, Kurumsal Müşteriler Müdürü gibi pek çok ilan veren Apple'ın bu personelleri yeni mağazasında çalıştırması bekleniyor. 


Akşam


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilder yer aldı;


2014 yılı içerisinde Türkiye’de iki mağaza açan Apple, şu an Avrupa ve Anadolu yakasında aktif olarak hizmet veriyor. Üçüncü mağaza ise yine Anadolu yakasına açılıyor. Henüz inşaatı devam eden Emaar Square isimli AVM, üçüncü Apple Store mağazasına ev sahipliği yapacak. Söz konusu AVM henüz aktif değil. İstanbul Çamlıca’da yapımı süren AVM’nin 2016 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Dolayısıyla üçüncü Apple Store yine 2016 yılı içerisinde bekleniyor.

 

ÜÇÜNCÜ MAĞAZA GELİYOR


Akasya AVM ve Zorlu Center içerisindeki mağazaların kapasite olarak yetersiz kalması sebebiyle üçüncü mağaza kullanıcıların işini biraz daha kolaylaştıracak. Özellikle randevu sisteminde yaşanan sorunlar, hatta randevuların kara borsaya düşmesi gibi problemlerin bu şekilde azalması bekleniyor.

 

Emaar Square içerisinde açılacak olan üçüncü Apple mağazası hakkında henüz firma tarafından yapılan resmi bir açıklama yok. Ancak Apple’ın insan kaynakları departmanından sızan bilgiler yeni bir mağaza için ekip oluşturulduğunu gösteriyor. Yabancı basında da gündeme gelen bu konu ülkemiz için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Ancak üçüncü mağazadan sonra artık beklentiler  Ankara  ve  İzmir  gibi diğer büyük şehirlerde mağaza açılması yönünde.


Bugün


Geri Dön