19 / 04 / 2024

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.



Apple Store’un bugün kapanması hakkında çok bir bilgi paylaşılmadı. Ancak daha önce paylaşılan bilgilere göre Apple’ın efsane müzik dinleme cihazı iPod ailesinin yenilenmesi bekleniyor. Buna göre iPod ailesinin tümüne yeni renk seçenekleri eklenecek. Teknoyo'nun haberine göre, iPod ailesi, iPod Nano, iPod Shuffle ve iPod Touch olmak üzere 3 yeni modelle kullanıcılara sunulacak ve bu modellerin hepsinde yeni renk seçenekleri bulunacak. Bu renkler arasında pembe, koyu mavi ve altın renklerinin yer alması bekleniyor.



iPOD TOUCH’A YENİ ÖZELLİKLER

iPod Nano ve iPod Shuffle’da donanımsal olarak çok fazla bir yenilik beklenmiyor. Ancak iPhone’lara benzeyen iPod modeli iPod Touch’ta donanımsal olarak da daha iyi kamera ve işlemci gibi yeni özelliklerin bulunması bekleniyor. Apple’ın iPod ailesindeki yeniliklerin tümünü Apple Store tekrar hizmete açılır açılmaz sizlerle paylaşacağız



Habertürk


Geri Dön