28 / 03 / 2024

Apple'ın Türkiye mağazası 5 Nisan'da açılıyor!

Apple'ın Türkiye mağazası 5 Nisan'da açılıyor!

Teknoloji devi Apple'ın uzun zamandan beri Türkiye'de açılması beklenen mağazası için geri sayım başladı. İstanbul Zorlu Center'da yer alacak Apple mağazası, 5 Nisan'da saat 10'da kapıları açacak.




Açılış tarihi için özel tasarımlı bir barikat üzerinde çalışan Apple, İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nden esinlendi. Köprü üzerinden renkli ve ışıklı görünümü kullanan şirket, "İstanbul'a doğru yola çıktık. Apple Store, Zorlu Center. 5 Nisan'da oradayız" şeklinde bir yazı paylaştı.


Dünyada sadece birkaç tane bulunan kubik cam tavan tasarımlı olacak olan Apple mağazası, teknoloji devi için önemli bir noktada yer alıyor. Geçen ay Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyarete gelen Apple CEO'su Tim Cook, Türkiye mağazasının dünyada eşsiz olacağını ifade etmişti.


Öte yandan mağazada diğer tüm Apple mağazalarında olan servis ve hizmetler yer alacak. Ücretsiz 'Genuis bar', Apple çalışanlarıyla birebir iletişim imkanı, kişisel kurulum ve Mac hakkında kısa dersler gibi eğitim imkanları Apple'ın Türkiye mağazasında bulunacak.



Hürriyet


Geri Dön