26 / 04 / 2024

Apricot Garden Evleri için ön talep toplanıyor!

Apricot Garden Evleri için ön talep toplanıyor!

Apricot Garden Evleri, Bahçeşehir Ispartakulede Beyfen Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Şuan ön talep toplama aşamasında olan projenin 2011 yılının Eylül ayının sonuna doğru satışa sunulması planlanıyor...



Beyfen Yapı tarafından Bahçeşehir Ispartakulede hayata geçirilen Apricot Garden Ispartakule, 2011 yılının Eylül ayının sonuna doğru satışa sunulacak.

Şuan ön talep toplama aşamasında olan Apricot Garden Ispartakulenin  2012 yılında tamamlanması planlanıyor. Proje, 16 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulacak.

3 blokta toplam 234 konuttan meydana gelecek olan Apricot Garden Ispartakulede tüm konutlar brüt 126 metrekare, net 97 metrekare 2 oda 1 salon tipinde inşa edilecek.

Apricot Garden Evleri'nde 180 metrekarelik açık yüzme havuzu, güneşlenme alanı, sosyal tesisleri ve meyve bahçesi bulunacak.

Daire girişlerinde portmanto, mutfaklarda aspretör, set üstü elektrikli ocak ve fırın, banyolarda duşa-kabin proje dahilinde yapılacak. Her binada bulanan doğalgazlı ısı ile her daire kullandığı ısı kadar ödeme yapılacak. Site genelinde kesintisiz enerji tüm siteye yetecek jeneratör ile sağlanacak.

Apricot Garden Evleri, Bahçeşehir Toplu Konutlarının bulunduğu bölgede, Ispartakule Tahtakale Mevkii arasındaki alana inşa ediliyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden; TEM otoyolundan Edirne tabelaları takip edilerek Mahmutbey gişelerine ulaşılır. Gişelerden sonraki ilk sapak olan Bahçeşehir/Ispartakule sapağından girilir. Gişelerden sonra ilk sağa dönülerek devam edilir. Köprü altından devam eden yoldan hiçbir yere sapmadan 800 metre dümdüz gidilerek, şatış ofisinin levhalarına ve proje sahasına ulaşılır.

Apricot Garden Evlerinin Ayrıcalıkları!

1- Vaziyet planında belirtilen şekilde site çevresi güvenlik, bitki duvarı ile çevrilerek araç ve yaya girişi için güvenlik noktası oluşturulacaktır. Araçların siteye girişleri ve çıkışları bariyer kontrollü, tek bir güvenlik noktasından olacak.

2- Site sakinlerinin ortak kullanımı için vaziyet planında belirtilen şekilde açık otopark alanları oluşturulacak.

3- Vaziyet planında belirtildiği gibi spor alanları, yürüyüş parkuru çocuk oyun alanları yapılacak.

4- Vaziyet planında yeşil alan olarak gösterilen alanlara bitkisel peyzaj uygulaması yapılacak.

5- Projesine uygun olarak yangın ihbar sistemi kurulacak.

6- Havuz (yüzme ve çocuk havuzu) yapılacak.

7- Konutların ısınma ve sıcak su sistemi blok bazında merkezi sistem olup, yirmi dört saat kesintisiz sıcak su temini sağlayacak. Bağımsız bölümlerin ısınma ve sıcak su kullanım miktarları, konutlar bazında pay ölçerler kullanılarak belirlenecek.

8- Projesine göre yıldırımdan korunma tertibatı kurulacak.

www.apricotgardenevleri.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön