29 / 03 / 2024

Apron İnşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı!

Apron İnşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı!

Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ayrıca Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi Eylül 2015 tarihinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi...



15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron İnşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı. 

Apron Home adı verilen 2 blok 128 daireden oluşan projenin bulunduğu Mahmutlar Mahallesinde, "Ev Al Emekli Ol" sistemini uygulayacak olan firma, daire satışlarının yüzde 95'ini tamamladı. 


Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ayrıca Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi Eylül 2015 tarihinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Konya'da uyguladıkları "Ev Al Emekli 01" sisteminin çok rağbet gördüğünü belirten Bal, turizm bölgesi olan Alanya'da bu sistemin başarıya ulaşacağına inandıklarını dile getirdi. Sattıkları dairelere Apron İnşaat'ın kiracı olduğunu belirten Bal, "Bu proje vatandaşın daire sahibi olmasını sağladığı gibi, ev sahibinin kiracıyla uğraşma derdini de ortadan kaldırıyor. Biz yapıyoruz, biz satıyoruz, biz kiralıyoruz. Tüm eşyaları ile birlikte evin tapusunu teslim ediyoruz ve kiracıyla uğraşma derdini ortadan kaldırıyoruz. Bu proje ile vatandaş bir nevi evini sigortalamış oluyor" dedi. 


Anadolu Manşet



Geri Dön