19 / 04 / 2024

Apron İnşaat'ın Apron Home projesinin temeller atıldı!

Apron İnşaat'ın Apron Home projesinin temeller atıldı!

15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron İnşaat, Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen 2 blokta 128 daireden oluşan projede, "Ev Al Emekli Ol" kampanyası uygulayacak



15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron İnşaat, Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk projesinin temelini attı. 


Apron Home adı verilen 2 blokta 128 daireden oluşan projede, "Ev Al Emekli Ol" kampanyası uygulayacak firma, daire satışlarının yüzde 95'ini tamamladı. 


Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ve aynı zamanda Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi 2015 yılı Eylül ayında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

 

Konya'da uyguladıkları "Ev Al Emekli Ol" kampanyasının çok rağbet gördüğünü belirten Bal, turizm bölgesi Alanya'da bu sistemin başarıya ulaşacağına inandıklarını dile getirdi. 


Sattıkları dairelere Apron İnşaat'ın kiracı olduğunu belirten Bal, "Bu proje daire sahibi olunmasını sağladığı gibi, ev sahibinin kiracıyla uğraşma derdini de ortadan kaldırıyor. Biz yapıyoruz, biz satıyoruz, biz kiralıyoruz. Tüm eşyaları ile birlikte evin tapusunu teslim ediyoruz ve kiracıyla uğraşma derdini ortadan kaldırıyoruz. Bu proje ile vatandaş bir nevi evini sigortalamış oluyor" dedi. 


Apron Home'den ev alanların gelecek yıl Eylül ayından itibaren kiralarını almaya başlayacağını ifade eden Bal, dairelerin 2+1,75 metrekareden oluştuğunu belirtti. Projenin tanıtımı için 30 Haziran tarihine kadar cazip bir kampanya başlattıklarını kaydeden Bal, "Bu tarihe kadar Apron Home'den daire almak isteyen kişilere 69 bin lira ile 89 bin lira arasında fiyatlar sunuyoruz. Ev almak ve kiracıyla uğraşmak istemeyenlerin adresi Apron İnşaat'tır" diye konuştu. 


Bal, Alanya'nın Konaklı, Avsallar ve Oba Mahallelerinde de benzer projeleri hayata geçirmek için çalışma başlattıklarının altını çizdi. 


Tünaydın 


Geri Dön