20 / 04 / 2024

Aqua City 2010'da 179 bin TL'ye!

Aqua City 2010'da 179 bin TL'ye!

Sinpaş'ın  Çekmeköy  bölgesindeki en lüks projesi Aqua City 2010'da 1.   Etap satışlarının tamamlanmasıyla, yoğun istek üzerine 2. ve 3. etaplar aynı anda satışta...



Aqua City 2010'da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolu'sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Lüks ve modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010'da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Sinpaş GYO'nun alırken kazandıran ve lüks bir konut projesinden kira öder gibi ev alma imkanı sunan ödeme planında müşteri alım kararı verdikten 2 ay sonra konut bedelinin sadece yüzde 5'ini peşinat olarak ödüyor.12 ay sonra yüzde 5, 24 ay sonra yüzde 20'sini ödüyor. Kalan tutarı da yüzde 0,91 kredi oranı ile 72 ay yılda 1 defa yüzde 5 artan taksitler ile ödemeye devam ediyor. Aqua City 2010'da fiyatlar 179 bin TL ile 900 bin TL aralığında değişiyor.

Çekmeköy bölgesinde Şile otoyolu üzerindeki yatırımlarıyla Çekmeköy Bölgesini cazibe merkezi haline getiren Sinpaş, Aquacity, Aquamanors, Central Life gibi su konsepti ile oluşturduğu nitelikli su medeniyetlerine Aqua City 2010 ile bir yenisini ekliyor. Anadolu yakasında planlanan Üsküdar-Ümraniye metro hattında üzerinde bulunan ve Şile Otayoluna 1 kilometre mesafede bulunan Aqua City 2010, Çekmeköy bölgesinde, Şile otoyolu aksındaki önemli konumuyla her yöne rahat ulaşım imkanı sunuyor.

Aqua City 2010'da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak.  Aqua City 2010'da, aynı zamanda zengin bir sosyal yaşam sunuluyor. Gölün içerisine doğru bir gemi güvertesi şeklinde uzanan Misya Kulüp'te bulunan kapalı yüzme havuzu skylight teknolojisi ile 365 gün güneşlenme imkanı sunacak. Misya Kulup'ün 3 cephesinde de maksimum manzara sağlamak amacıyla özel tasarlanmış tavandan yere kadar geniş cam yüzeyler bulunuyor. Misya Kulüp'te Fitness & SPA Merkezi, Türk Hamamı, yoga ve pilates salonları, kapalı spor salonu, açık tenis kortu ve mini konser alanı bulunuyor.

Aqua City 2010 sakinleri, göl içerisinde sandallarla dolaşabilecek, ayrıca gölün ortasında oluşturulan gösteri amfisinde düzenlenecek konserleri, ister göl kenarından isterse evlerinden izleyebilecekler. İç bahçe içerisindeki göl geceleri özel ışıklandırmasıyla sitede dev bir aydınlatma işlevi görecek.

Aqua City 2010, Japon kirazından erguvan ağaçlarına, kumsal bitkilerinden rengarenk çiçeklerle bezenmiş yüzen bitki iskelelerine kadar zengin bir peyzaja sahip. Ayrıca yemyeşil koru alanından göle uzanan yalı bahçeleri, koru bahçeleri ile evlerin önünde uzanan manzara bahçeleri, olimpik park, kumsal park, kültür park gibi tematik parklar, su üzerinde yürüme hissi veren Macera Köprüsü bulunuyor.

Otoparklar yeraltında
Aqua City 2010 sakinleri araçlarını iki farklı girişten blokların altında yer alan kapalı otoparklara ve proje çevresinde konumlandırılan açık otoparklara bırakabilecekler.  Böylece oto dolaşım yolu dışında yaşam alanlarında araç trafiğiyle karşılaşmayacaklar. Proje içerisinde geniş yürüyüş yolları, engelliler için çözümler ve bisiklet parkuları yer alıyor.

Aqua City 2010 sakinleri günlük ihtiyaçlarını Aqua City Çarşı'da bulunan şarküteri, kuru temizleme, lostra, terzi, güzellik merkezi ve eczane gibi mağazalardan karşılayabilecekler.

444 1 440

www.aquacity2010.com.tr

[email protected]


Geri Dön