16 / 04 / 2024

Aqua City projesi için kumlar Maldivler’den getirilecek!

Aqua City projesi için kumlar Maldivler’den getirilecek!

Sinpaş Yapı, yeni projesi Aqua City ile Denizli’ye yatırım yaptı. Projede yer alacak olan kumsal alanı için Maldivler’den özel kum getirilecek. 750 milyon TL ciro beklenen projede dört farklı tipte konut yapılacak...



Sinpaş Yapı, yeni projesi Aqua City ile Denizli’ye yatırım yaptı. Projede yer alacak olan kumsal alanı için Malpler’den özel kum getirilecek. 750 milyon TL ciro beklenen projede dört farklı tipte konut yapılacak.



Sinpaş Grubu, Sinpaş Yapı ve Batı Ege Gayrimenkul ile Denizli’ye konut ve ticari alanlarıyla proje geliştirmeye başladı. Bölgede 1.800 konut ve 25 bin metrekare ticari alan için inşaata başlayan şirket, Aqua City Denizli projesinden 750 milyon lira ciro bekliyor. Proje içinde bir de açık hava alışveriş alanı yapacak olan ortaklık, Aqua Mall alışveriş merkezinin yapımına başladı.

Bu yıl 40. yılını kutlayan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, “İstanbul, Ankara, Bursa ve Gaziantep illerine yaptığımız yatırımdan sonra tercihimiz Denizli oldu. Sanayi ve ihracatı ile öne çıkan şehirde ve Ege Bölgesinde yatırımlara devam etmeyi planlıyoruz. Denizli ayrıca önemli Jeotermal enerji kaynakları ve termal sularıyla öne çıkıyor. Bu değerlerini de projemizde sağlıkla ilgili uygulamalarda kullanacağız” dedi.


Kumlar dört gemiyle gelecek

Projeyi 210 bin metrekare arazi üzerinde geliştirdiklerini söyleyen Batı Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Aqua City Denizli’de 5 bin metrekare kumsal tasarladıklarını dile getirdi. Projede su ve yeşili öne çıkardıklarına dikkat çeken Çelik, kumsal için gerekli olan kumu üç-dört gemi aracılığıyla Malpler’den getireceklerini söyledi. Çelik, “Maliyeti ne olursa olsun kumu getireceğiz. Malpler’in çok özel beyaz bir kumu var ve bunu projemizde kullanmak istiyoruz” dedi.

Mahmut Sefa Çelik, projede 4 farklı tipte konut seçeneği sunduklarını belirterek, “Denize sıfır mesafede yalı tipiyle olan konutlarımız, sessiz bir yaşam seçenler için orman manzaralı dairelerimiz, kumsala yakın daire seçeneklerimiz ve yüksek kulada rezidans dairelerimiz bulunuyor” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön