29 / 03 / 2024

Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, A. Almoutazbilla Aljabi, Ahmad Abdul Rahman Al Jabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.



Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, A. Almoutazbilla Aljabi, Ahmad Abdul Rahman Al Jabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.


Aqua İstanbul Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul konfeksiyon ürünlerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü endüstriyel çamaşırhane makineleri ve çamaşır makineleri ürünleri aksesuarları, çamaşırhane makinelerinde ve çamaşır makinelerinde kullanılan her türlü ürünün imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlamasını ve ticaretini yapmak. -Her türlü endüstriyel çamaşırhane makineleri ve çamaşır makineleri, yedek parçaları, aksesuarları ile ilgili servisler kurmak, işletmek. -Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü kırtasiye malzemesi alım ve satımını, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü işyeri, okul kırtasiye malzemesi almak ve satmak, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü kitap, dergi, her nevi kağıt, evrak, okul araç ve gereçleri, vb. malzemeler alım ve satımını, ithalat ve ihracatını yapmak, her türlü kırtasiye promosyon malzemeler alım ve satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 



Geri Dön