26 / 04 / 2024

Ar Grubu yeni projeleri için uçak ve helikopter alacak!

Ar Grubu yeni projeleri için uçak ve helikopter alacak!

Ar Şirketler Grubu, yeni markası Arista ile 'uçan' kampanyalara imza atıyor. İlk gayrimenkul projesi Arista Bomonti Business'ta Rolls Royce ile havaalanına taşıyacağını, Boğaz'ı yatla geçireceğini ve bu lüks hizmetleri maliyetine gerçekleştireceğini belir



Ar Şirketler Grubu, yeni markası Arista ile 'uçan' kampanyalara imza atıyor. İlk gayrimenkul projesi Arista Bomonti Business'ta Rolls Royce ile havaalanına taşıyacağını, Boğaz'ı yatla geçireceğini ve bu lüks hizmetleri maliyetine gerçekleştireceğini açıklayan şirket, Ayazağa ve Ataköy'de yapacağı yeni projelerinde de benzer hizmetler sunacak.

200 euroya helikopter
Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı, "Ataköy'de yapacağımız projemiz için de 2 helikopter alacağız, in-sanlar saati 200 euroya helikopter kullanabilecek. Ayazağa projesi için de iki uçak düşünüyoruz. Onlar da saati 1000 euroya hizmet verecek" dedi. 25 dönüm üzerinde ofis, rezidans ve otel olarak planlanan Arista Ataköy, 16 kattan oluşacak. Bloklardan biri 240 odalı otel, diğeri ofis, bir diğeri de 128 daireli rezidans olacak. Projenin maliyeti 90 milyon dolar. 2013'te tamamlanacak proje için rezidansların metrekare fiyatın da 4 bin 500 dolar arasında.
Bugün


Geri Dön