20 / 04 / 2024

Arazi Ofisim, arazi satışlarında kira garantisi sunuyor!

Arazi Ofisim, arazi satışlarında kira garantisi sunuyor!

Arazi Ofisim, gayrimenkul yatırımcıları için şimdi yeni bir yatırım fırsatı sunuyor. Marmara bölgesinin yükselen yıldızı Osmaneli’nden arazi alan müşterilerine 3 yıl boyunca yıllık yüzde 15 kira garantisi veriyor.



Arazi Ofisim gayrimenkul yatırımcıları için şimdi yeni bir yatırım fırsatı sunuyor. Marmara bölgesinin yükselen yıldızı Osmaneli’nden arazi alan müşterilerine 3 yıl boyunca yıllık %15 kira garantisi veriyor. Üstelik her yıl değeri artan bir tapunun sahibi oluyorsunuz.

Hesabını bilen yatırımcılar için;

20.000TL ile 50.000TL arasında birikimi olan yatırımcılar, kentlerde kira getirisi olan bir gayrimenkule yatırım yapamazken orta ve uzun vadede geri dönüşüm değeri yüksek bir araziye kolaylıkla yatırım yaparken ayrıca her yıl düzenli kira getirisi elde edebiliyorlar. 

Arazi ofisim sizden satın aldığınız araziyi anında kiralayarak sizi düzenli ve sorunsuz bir gelirin sahibi yapıyor. Farklı kiracı sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalmadan, kiracı riski taşımadan ve gayrimenkulünüzle ilgili beklenmedik bir masrafla karşılaşmadan Arazi 0fisim her yıl kiranızı güvenle hesabınıza yatırıyor.



Geri Dön