29 / 03 / 2024

Arçelik ankastre fırın serisini tanıttı!

Arçelik ankastre fırın serisini tanıttı!

Evdeki şeflerin profesyonel yardımcısı Arçelik, en lezzetli yemekler için profesyonel çözümler sunan ankastre fırınları ile yemeklerinize uzman dokunuşu sunuyor. Yeni ankastre fırınlar aynı zamanda da 2013 yılı Red Dot tasarım ödüllü...




Arçelik ankastre fırınlar, günümüzde evin merkezi haline gelen mutfakların standardını yükseltiyor. Aile bireylerinin en çok bir arada olduğu ve keyifle vakit geçirdikleri mutfaklarda yemek yapmak Arçelik’in ankastre fırın serisi ile tutkuya dönüşüyor.


Surf Pişirme Teknolojisi Ankastre Fırın’ın içerisinde sağ, sol ve arka kısmındaki boşluklarda 92 noktada güçlü fanlar bulunuyor. Fanlar sayesinde sıcak hava üfleyen fırın, yemeklerin eşit olarak pişirilmesine imkân sağlıyor. Üstelik tatlar karışmadan 3 farklı yemek aynı anda mükemmel bir şekilde pişirilebiliyor.


Arçelik, sağlıklı beslenmenin yeni yolunu Gurme Ankastre Fırın (Fritto Plus) ile sunuyor. Bir ilk olan üründe az yağla muhteşem sonuçlar sağlayan kızartma aparatı bulunuyor. Kızartma aparatı sayesinde 1 kaşık yağ ile konvansiyonel fritözlere göre 13 kat daha düşük yağ oranına sahip patatesler kızartılabiliyor. Aparatla ayrıca ekmek yapılabildiği gibi, mısır patlatılabiliyor, kestane kızartılabiliyor ve 6 adet tavuk baget pişirilebiliyor. Temizlemesi de kolay olan kızartma aparatı, bulaşık makinesinde kolayca yıkanabiliyor.


Arçelik, buharda yemek yapmayı sevenlere Steampower Buhar Destekli Pişirme Yapan Ankastre Fırın’ı öneriyor. Ürün, pişirme sırasında belirli zaman aralıklarında su buharı vererek buhar destekli pişirme imkânı sağlıyor. Bu sayede hamur işlerinin dışını kabartıp çıtır çıtır yapıp, içini yumuşacık pişiriyor,  etin ise yağını yüzde 12 azaltıyor.


Et Termometresi (Isı ölçerli pişirme) Ankastre Fırın ise kendi mutfağında eti en iyi restoranlardaki gibi hazırlamak isteyenlere yol gösteriyor. Pişirme için yapılması gereken sadece et termometresini fırının içinde yer alan boşluğuna sabitlemek ve sıcaklığı istenilen etin özelliğine göre ayarlamak.


Arçelik ankastre fırın serisinde ayrıca önde gelen yemek okulları, üniversite ve araştırma geliştirme laboratuvarlardan uzman profesyonel şeflerin deneyiminden yararlanarak, Ala Chef Ankastre Fırın’da 79 adet hazır yemek tarifini geliştirdi. Tarifler adım adım resimli olarak gösteriliyor ve otomatik olarak pişirilebiliyor.


9781 ZTI Ankastre Fırın modeli ise 75 litrelik büyük iç hacmi ile 6 seviyede pişirme imkânıyla, kalabalık misafirler ve özel davetlerde çok fazla rafta aynı anda birçok yemek hazırlamaya olanak tanıyor. 2013 yılında özel tasarımıyla Red Dot tasarım ödülü kazanan 9781 ZTI, 9679 STI ankastre fırın, dokunmatik ekranlı ve şefler tarafından hazırlanmış 52 adet hazır yemek programıyla ayar yapmadan direkt pişirme imkânı sunuyor. Ayrıca fırındaki et termometresi sayesinde pişirmek istenilen etin kıvamı isteğe göre ayarlanabiliyor.


9658 STI Ankastre Fırın A-%40 enerji sınıfı ile pazarın en düşük elektrik tüketen fırını olma özelliği ile çevreyi koruyup gelecek nesilleri düşünüyor. Yeni nesil fırınlarda stoperli menteşe sistemi bulunuyor. Bu sayede fırın kapağı yavaşça kapanarak çarpma sesini engelliyor, kapağın ömrünü uzatıyor. Deterjan ve kimyasal kullanımını azaltmak amacıyla düz fırın iç bölmesi ve back clear katalitik arka duvar temizleme sistemiyle kolayca temizlenebiliyor, komple cam iç kapakta bulunan nano kaplama sayesinde de kapak içleri kirlenmiyor. Leke bırakmayan parmak izi bırakmaz özelliği ise kullanım kolaylığı sunuyor.



Geri Dön