05 / 05 / 2024

Arçelik Inverter Klimalar hem daha sessiz hem daha ekonomik!

 Arçelik Inverter Klimalar hem daha sessiz hem daha ekonomik!

Arçelik Inverter Klima, A enerji sınıfı klimalara göre % 50’ye varan oranda enerji tasarrufu ve sessiz çalışma özellikleriyle yaz sıcaklarında her evde yerini alacağa benziyor



Arçelik, klima sektöründe birbirinden üstün özelliklere sahip, enerji tasarrufu sağlayan ürünlerini tüketicilerinin beğenisine sunmaya devam ederken 13.500 Btu/h kapasiteye sahip Inverter kliması (125410 model)  üstün teknik özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.


DC Inverter teknolojisi sayesinde konvansiyonel klimalardan farklı olarak ortam sıcaklığı istenen seviyelere geldiğinde kompresör hızını ihtiyaca göre artırıp azaltabiliyor. Böylece gereksiz duruş kalkışlar olmayacağından A enerji sınıfı klimalara göre yüzde 50'ye varan oranda enerji tasarrufu sağlamış oluyor.


Arçelik New Mıror Inverter klimanın diğer önemli özelliklerinden biri ise oldukça düşük ses seviyesinde çalışması. 19 dba’lık ses seviyesine sahip olan ürün kimseyi rahatsız etmeden son derece sessiz bir konfor sunuyor.


Üretimlerinde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan Arçelik Inverter klima, antialerjik filtre, LCD uzaktan kumanda, akıllı çalışma sistemi, doğal rüzgar etkili homojen hava dağılımı, korozyona dayanıklı Gold FinTM kaplı dış ünite, Jet Cool ve Jet Heat özellikleri, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel filtre, 24 saat çoklu programlama gibi özeliklere de sahip. Elektrik kesintilerinden sonra otomatik çalışma, otomatik sıcaklık kontrolü, otomatik 4 yönlü hava yönlendirme ve sıcak kalkış modu diğer önemli özellikleri arasında yer alıyor.





Geri Dön