24 / 04 / 2024

Architizer, Beşiktaş için hazırladığı stat projesini duyurdu

Architizer, Beşiktaş için hazırladığı stat projesini duyurdu

Beşiktaş Kulübü'nün en büyük hedeflerinden biri olan yeni stat projesi camia tarafından büyük beklentiler yarattı. Geçtiğimiz aylarda kulüp yeni stat projesini Anıtlar Kurulu'ndan geçiremese de Architizer isimli şirket kulübe sunduğu projeyi internet site



Beşiktaş İnönü Projesi'ni Anıtlar Kurulu'ndan geçiremese de Architizer isimli şirketin sunduğu görüntüler heyecan yarattı

Beşiktaş Kulübü'nün en büyük hedeflerinden biri olan yeni stat projesi camia tarafından büyük beklentiler yarattı. Geçtiğimiz aylarda kulüp yeni stat projesini Anıtlar Kurulu'ndan geçiremese de Architizer isimli şirket kulübe sunduğu projeyi internet sitesinden yayınladı.

BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANDI

Yeni İnönü Stadı Projesi taraftarların ilgisini çekmeyi başardı. şžık görünümü ve stat çevresindeki yolların da büyük bir değişiklik yapılarak sergilendiği proje taraftarların şimdiden büyük beğenisini kazandı.

KASIMPAşžA BAşžKA BAHARA

Geçen seson sonunda İnönü Stadı'na kazma vurmaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi bu sezon iç saha maçlarını Kasımpaşa Stadı'nda oynayacaktı. Ancak Anıtlar Kurulu'ndan gelen olumsuz haberler üzerine yönetimde bir belirsizlik oluştu. Bu nedenle maçların Kasımpaşa Stadı'nda oynama projesi de daha başlamadan bitmiş oldu.

GÖZLER YİNE BAKANDA

Beşiktaş Yönetimi 2 yıldır İnönü Stadı'nın projesini kabul ettirmek için büyük uğraş veriyor. Ancak Kültür Bakanı Ertuğrul Günay bölgenin tarihi yapısını bozacağı gerekçesiyle bugüne kadar tüm projeleri veto etti.

KAPISI çALINACAK

Yeni stat projesinin gelecekte nasıl bir karara bağlanacağı ise merak konusu oldu. Yönetim bir kez daha Bakan Günay'ın kapısını çalacak.
Takvim


Geri Dön