29 / 03 / 2024

Arda Coşar: İş GYO için görüşümüz olumlu!

 Arda Coşar: İş GYO için görüşümüz olumlu!

İş GYO hisseleri için 1,45 TL hedef fiyatla yükseliş potansiyeli öngörüyoruz,İş GYO'nun gelir tablosu performansı zayıflasa da mevcut projelere ilişkin katma değer beklentisi, şirket hisseleri için olumlu görüşümüzü korumamızı sağlıyor



İş GYO hisseleri için 1,45 TL hedef fiyatla yükseliş potansiyeli öngörüyoruz, İş GYO'nun gelir tablosu performansı zayıflasa da mevcut projelere ilişkin katma değer beklentisi, dengeli gelir ve portföy yapısı sayesinde piyasalarda ve ekonomi genelinde görülen dalgalanmalardan daha az etkilenmesi, şirket hisseleri için olumlu görüşümüzü korumamızı sağlıyor. Çeşitlendirilmiş ve dengelenmiş portföyü ile şirket, faaliyet göstermekte olduğu şirketler arasında dikkat çekiyor. 


Düzenli kira getirişi bulunan İş GYO, tamamlamış olduğu projelerden de satış geliri elde ediyor. Var olan projelere istinaden şirketin 2015 ve 2017 yıllarında bitmesi beklenen ofis, alışveriş merkezi ve konut projeleri bulunuyor. Projeler tamamlandıkça şirkete katma değer yaratması bekleniyor." 


Ekonomist 



Geri Dön