24 / 04 / 2024

Arda Turan, Levent'te sporcu kariyer ajansı açtı!

Arda Turan, Levent'te sporcu kariyer ajansı açtı!

Arda Turan bu kez spora yatırım yaptı ve Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansını Levent'te açtı. Arda şirketin adını Possible koydu.



Katalan ekibi Barcelona'daki başarılı performansı ile ülkemizi temsil eden Arda Turan, yatırımlarını da sürdürüyor. Milli oyuncu restoran ve inşaat işinden sonra kariyer merkezi açtı ve Türkiye'de bir ilki başardı. 


Türk futbolunun şu anda çıta olarak en yükseğindeki isim olan Arda Turan, futboldan kazandığı paraları farklı mesleklerde değerlendirerek gelir elde etmeyi amaçlıyor. Daha önce Arşiv adında bir resotran açan ve başına da kardeşini geçiren yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde de bir otel inşaatı satın almıştı. Arda Turan bu kez spora yatırım yaptı ve Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansını açtı. Levent'te lüks bir rezidansta ofis kiralayan Milli Futbolcu şirketin adını Possible yani "imkan dahilinde" koydu. Possible'ın başında ise geçtiğimiz aylarda GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmeni'nliği bırakan Okan Can Yantır getirildi. Okan Can Yantır bir süredir Arda Turan'ın kariyer yönetimine danışmanlık yapıyordu. İkili beraber çalışmaya başladıktan sonra Arda Turan'ın sosyal medya paylaşımlarında gözle görülür profesyonel değişiklikler yaşanmıştı.


Gazetem İstanbul


Geri Dön