26 / 04 / 2024

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.



Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu. Ünlü futbolcu, 150 kişilik mekan için 3 milyon lira yatırım yaptı.


Sabah



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Arda Turan gayrimenkul yatırımlarından sonra şimdi de restoran işine giriyor. Barcelona’da forma giyen Arda Turan arkadaşı Cemal Sarıhan’la Şişli’de Clarion Otel’in altında restoran açıyor. Mimarlığını Abdullah Burnaz’ın yaptığı, ajans ve logo işlerini Şirin Ediger’in üstlendiği restoranın ismi Arşiv.


Arda Turan 3 milyon TL harcadığı yeni iş yeri için oldukça iddialı. “Yeni nesil esnaf lokantası” sloganıyla yola çıkılan restoranda organik ve doğal malzemeler kullanılacak. Mekanın ilk hedefi Avrupa’ya açılmak.


YÖRESEL MALZEMELER KULLANILACAK

Türk Mutfağı’nın tüm lezzetleri kapsayacak olan mekanda, aynı anda 150 kişinin ağırlanabileceği öğrenildi. Özel ustalar eşliğinde hazırlanacak lezzetlerin sunulacağı mekanda ise, kullanılacak tüm malzemelerin Türkiye’nin çeşitli illerinden organik ve doğal olarak temin edileceği öğrenildi.


Sözcü



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Arda Turan 3 milyon TL harcayarak Şişli’de restoran açıyor. Sloganı ‘ Yeni nesil esnaf lokantası' olan mekanın adı Arşiv. 


BARCELONA’DA forma giyen Arda Turan arkadaşı Cemal Sarıhan’la Şişli’de Clarion Otel’in altında restoran açıyor. Mimarlığını Abdullah Burnaz’ın yaptığı, ajans ve logo işlerini Şirin Ediger’in üstlendiği restoranın ismi Arşiv.


Ortağıyla birlikte mekana 3 milyon TL harcayan Turan yeni işinde de oldukça iddialı. “Yeni nesil esnaf lokantası” sloganıyla yola çıkılan restoranda organik ve doğal malzemeler kullanılacak. Mekanın ilk hedefi Avrupa’ya açılmak.


Vatan



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İspanya’nın Barcelona takımında forma giyen Arda Turan, gıda sektörüne giriyor.


Milli futbolcu, yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli’deki Clarion Hotel’in altında yeni bir restoran açıyor. Mimarlığını Abdullah Burnaz’ın yaptığı, ajans ve logo işlerini ise Şirin Ediger’in yaptığı mekanın ismi Arşiv olacak. “Yeni nesil esnaf lokantası” sloganıyla Türk mutfağından lezzetler sunacak mekanın, Turan ve Sarıhan’a maliyeti yaklaşık 3 milyon TL oldu. 


Star



Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Barcelona'dan yılda 8 milyon euro alan Arda Turan, ticareti sevdi. Etiler'de bir çorbacıya ortak olan yıldız futbolcu, şimdi de 3 milyon lira yatırım yaparak Şişli'de esnaf lokantası açacak.


Milli gururumuz Arda Turan, yıllık 8 milyon euro ücretle transfer olduğu Barcelona'dan kazandığı paranın bir kısmını ticarete yatırdı. Etiler'deki Sarıhan isimli mekana ortak olan yıldız futbolcu, hizmet sektörünü sevdi. Arda Turan'ın yine yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de Clarion Otel'in altında yeni bir restaurant açmak üzere olduğu ortaya çıktı. 


DENİZLİ'NİN DAMADINA EMANET 

Mimarlığını Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin damadı Abdullah Burnaz'ın yaptığı mekanın ajans ve logo işleri ise Okan Bayülgen'in eski eşi Şirin Ediger'e emanet. "Yeni nesil esnaf lokantası" sloganı ile yola çıkan Arda Turan ve Cemal Sarıhan'ın 'Arşiv' adını verdikleri mekanda Türk Mutfağı'na ait eşsiz yemekler sunulacak. Yıldız futbolcunun ortağı olduğu ve maliyeti 3 milyon lirayı bulan mekanın açılışı yakında yapılacak. 


Arda Turan'ın yeni açacağı mekanında fiyatların diğer esnaf lokantaları gibi ucuz olup olmayacağı merak konusu.


AVRUPA'DA ŞUBE PLANLARI 

Türkiye'de zincir haline getirilmesi planlanan 'Arşiv', daha sonra Avrupa'ya da açılacak. Türk Mutfağı'nın tüm lezzetlerini kapsayacak olan 150 kişilik mekanda, kullanılacak tüm malzemelerin Türkiye'nin çeşitli illerinden organik ve doğal olarak temin edileceği öğrenildi. Bu arada Arda Turan ile Cemal Sarıhan, 'Arşiv'in ardından kafe konseptli başka mekan da açmayı planlıyor.


Halil ÇİLİNGİR/Takvim


Haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

İspanya’nın Barcelona takımında forma giyen Arda Turan, gıda sektörüne giriyor. Milli futbolcu, yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli’deki Clarion Hotel’in altında yeni bir restoran açıyor. Mimarlığını Abdullah Burnaz’ın yaptığı, ajans ve logo işlerini ise Şirin Ediger’in yaptığı mekanın ismi Arşiv olacak. “Yeni nesil esnaf lokantası” sloganıyla Türk mutfağından lezzetler sunacak mekanın, Turan ve Sarıhan’a maliyeti yaklaşık 3 milyon TL oldu. 


Hürriyet 





Bu haber Şişli Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Etiler'de bir çorbacıya ortak olan yıldız futbolcu Arda Turan, şimdi de 3 milyon lira yatırım yaparak Nişantaşı'nda esnaf lokantası açıyor.

Milli gururumuz Arda Turan, yıllık 8 milyon Euro ücretle transfer olduğu Barcelona’dan kazandığı paranın bir kısmını ticarete yatırdı. Etiler’deki Sarıhan isimli mekana ortak olan yıldız futbolcu, hizmet sektörünü sevdi. Arda Turan’ın yine yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Nişantaşı'nda yeni bir restaurant açmak üzere olduğu ortaya çıktı.


YENİ NESİL ESNAF LONAKTASI


Mimarlığını Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin damadı Abdullah Burnaz’ın yaptığı mekanın ajans ve logo işleri ise Okan Bayülgen’in eski eşi Şirin Ediger’e emanet. “Yeni nesil esnaf lokantası” sloganı ile yola çıkan Arda Turan ve Cemal Sarıhan’ın ‘Arşiv’ adını verdikleri mekanda Türk Mutfağı’na ait eşsiz yemekler sunulacak. Yıldız futbolcunun ortağı olduğu ve maliyeti 3 milyon lirayı bulan mekanın açılışı yakında yapılacak.


ORGANİK ÜRÜNLER KULLANILACAK


Türkiye’de zincir haline getirilmesi planlanan ‘Arşiv’, daha sonra Avrupa’ya da açılacak. Türk Mutfağı’nın tüm lezzetlerini kapsayacak olan 150 kişilik mekanda, kullanılacak tüm malzemelerin Türkiye’nin çeşitli illerinden organik ve doğal olarak temin edileceği öğrenildi. Bu arada Arda Turan ile Cemal Sarıhan, ‘Arşiv’in ardından kafe konseptli başka mekan da açmayı planlıyor.


Geri Dön