18 / 04 / 2024

Ardahan Mozeret Tüneli'nin ihalesi Şubat'ta yapılacak!

Ardahan Mozeret Tüneli'nin ihalesi Şubat'ta yapılacak!

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Çıldır-Aktaş karayolunda yapılacak 2.5 kilometrelik Mozeret Tüneli ihalesinin şubat ayında gerçekleşeceğini ifade etti. Azizoğlu "diğer tünellerle ilgili de yapmamız gereken çalışmalar var." diyerek bilgi verdi...




Vali Seyfettin Azizoğlu, Mozeret Tüneli ihalesinin şubat ayında yapılacağını söyledi.


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Azizoğlu, kentte ulaşımda önemli yatırımların yapıldığını belirterek, artık yatırımların meyvesini alma dönemine girdiklerini söyledi.


Çıldır-Aktaş karayolunda yapılacak 2.5 kilometrelik Mozeret Tüneli ihalesinin şubat ayında gerçekleşeceğini ifade eden Azizoğlu, şöyle konuştu:


"Tünel yapım aşamasına geldi. Çünkü tünelin ihalesi şubat ayında yapılacak. Bu da tünellerle ilgili çok büyük bir mesafe katettiğimizi gösteriyor. Diğer tünellerle ilgili de yapmamız gereken çalışmalar var. Bu çalışmalarla Ardahan tarihi günlerini yaşayacak. Bu tünelimiz Aktaş Sınır Kapısı güzergahında olduğu için çalışmalar hızlandırıldı. Sahara ve Ilgar tünelleri için de gerekli çalışmalar yapıldığında, Ardahan'ın önü her yönüyle açılacak. Mozeret, Ilgar ve Sahara tünelleri, Karadeniz'i ve Asya'yı yakınlaştıracak. Bu tüneller çok büyük bir yatırım."


Ardından Azizoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, toplantıya katılan basın mensuplarına çeşitli hediyeler verdi. 


AA


Geri Dön