24 / 04 / 2024

Ardahan’a 2 yeni entegre hastanesi müjdesi!

Ardahan’a 2 yeni entegre hastanesi müjdesi!

Yıllardır bir türlü bitmeyen Göle Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirilip, açılacağı merak konusu olduğu şu günlerde Ardahan’ın iki ilçesine Entegre Hastanesi yapılacağı öğrenildi.



Ardahan’ın iki sınırı ilçesi olan Çıldır ve Posof’a birer poliklinik yapılacağı ve ‘Enterge Hastane’ tipi poliklinikler için bu ayın ortasına ihale yapılacağı bilgisi alındı.


Ardahan Hastanesine Butik Lojman..


Çıldır ve Posof’a yapılacak olan polikliniklerin projelerinin tamamlandığı ve ihalelerinin aynı gün içinde yapılacağı bilgileri alınırken Ardahan Devlet Hastanesine de butik lojmanlar yapılmaya başlandı.

İnşaatına başlanan Butik Lojmanların gelecek yılın ortalarında hastaneye teslim edilmesi bekleniyor.


VALİ ÖZEFE, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ


Vali İbrahim Özefe, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurumun yürüttüğü faaliyetler ve çalışmalar hakkında brifing aldı.


Sağlık Müdürlüğü bahçesinde Vali Özefe’yi, İl Sağlık Müdürü Ulaş Şentürk, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Çolak ve şube müdürleri karşıladı. Vali Özefe, Sağlık Müdürü Ulaş Şentürk ve şube müdürleriyle bir süre görüşerek, Ardahan’da sağlık hizmetlerinin durumu ile yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı.

 

Vali Özefe, brifingin ardından aynı binada hizmet veren, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Komuta Merkezini gezerek birim ve ünitelerde incelemede bulundu.




Kuzey Anadolu Gazetesi


Geri Dön