26 / 04 / 2024

Arel Üniversitesi Güneşli'ye tıp fakültesi kuruyor!

Arel Üniversitesi Güneşli'ye tıp fakültesi kuruyor!

2007 yılında kurulan Arel Üniversitesi yeni fakültesini Güneşli'de hayata geçiriyor. Güneşli Metro Gross Market'in yerinde yükselecek olan fakültenin ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil.




Kemal Gözükara Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2007 yılında kurulan Arel Üniversitesi yeni fakültesini Güneşli'de hayata geçiriyor.


Fen - edebiyat, iktisadi ve idari bilimler, güzel sanatlar, mühendislik - mimarlık ve iletişim fakültesi olmak üzere 5 fakültesi bulunan Arel Üniversitesi, tıp fakültesini Güneşli'de kuracak. Metro Gross Market'in yerinde yükselecek olan fakültenin ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil.


Arel Üniversitesi'nde 5 fakültesinin yanı sıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu olmak üzere 3 yüksekokul, 1 meslek yüksekokulu ile Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü olmak üzere 2 enstitü de bulunuyor.



Arel Üniversitesi yerleşkeleri:



Arel Üniversitesi Güneşli ye tıp fakültesi kuruyor!




1- Tepekent Yerleşkesi


Büyükçekmece Gölü’nün batısında, Tepekent Uydukenti içerisinde yer alan Tepekent Yerleşkesi, toplam 65.000 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Tepekent Yerleşkesi’nde 4 yıllık eğitim veren fakülte ve yüksekokullar bulunuyor.






Arel Üniversitesi Güneşli ye tıp fakültesi kuruyor!



2. Sefaköy Yerleşkesi


Avrupa yakasında adını aldığı Küçükçekmece ilçesinde, E-5 Karayolu üzerinde ve merkezi bir noktada bulunuyor. Sefaköy Yerleşkesi’nde Meslek Yüksekokulu ve Enstitü programları bulunuyor.



Arel Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?


Arel Üniversitesi Güneşli ye tıp fakültesi kuruyor!





Geri Dön