26 / 04 / 2024

Aremas Cityscape Global'e katılıyor!

Aremas Cityscape Global'e katılıyor!

Aremas Cityscape Global'e katılıyor. Aremas, 21 – 23 Eylül 2014 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda, danışmanlığını yaptığı projelerini ve hizmetlerini tanıtacak. Firma fuarda 5C40 nolu standda yerini alıyor.



Konut ve ofis başta olmak üzere gayrimenkul sektöründe proje geliştirme, satış ve pazarlama danışmanlığı konularında sektörün önde gelen firmalarına hizmet veren Aremas, 21 – 23 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda, danışmanlığını yaptığı projelerini ve hizmetlerini tanıtacak.

Aremas, Dubai World Trade Center’da düzenlenecek fuarda 5C40 nolu standda yerini alıyor.


Fuardaki standında yatırımcı ve geliştirici firmalara Türkiye gayrimenkul pazarı hakkında bilgilerini paylaşacak olan Aremas, aynı zamanda İstanbul ve Bodrum’da hizmet verdiği konut ve ofis projelerini de ziyaretçilere tanıtıyor olacak. 

Fuara katılım amacını Türkiye gayrimenkul pazarında aktif olarak hareket eden Ortadoğulu yatırımcılara doğru yönlendirme ile sektörün dinamiklerini anlatmak olarak açıklayan Aremas Genel Müdürü Vedat Arslan, fuar esnasında Ortadoğulu yatırımcı ve geliştiricilerle bir araya gelerek İstanbul başta olmak üzere genel konut ve ofis pazarı üzerine işbirliği alternatiflerini istişare edeceklerini söyledi. 




Geri Dön