25 / 04 / 2024

ArenaPark yeni yılda LG ile evleri yeniliyor!

ArenaPark yeni yılda LG ile evleri yeniliyor!

Kampanyaya katılmak için 15 Kasım -31 Ocak tarihleri arasında Trend Card ile ArenaPark'ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor.



ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "ArenaPark LG ile evinizi yeniliyor" adıyla yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya katılmak için 15 Kasım -31 Ocak tarihleri arasında Trend Card ile ArenaPark'ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor. Kampanyaya katılanlar arasında 7 Şubat’ta yapılacak çekilişle bir ziyaretçiye LG marka buzdolabı, çamaşır makinesi,  bulaşık makinesi,  televizyon, mikrodalga fırın, elektrik süpürgesi ve ses sistemi hediye ediliyor



Açıldığı günden buyana İstanbul’un Avrupa yakasının alışveriş ve eğlence merkezi olan ArenaPark, düzenlediği kampanya ile ziyaretçilerine yeni yılı yeni eşyalarla karşılama fırsatı sunuyor. "ArenaPark LG ile evinizi yeniliyor" adını taşıyan kampanya kapsamında ArenaPark, bir ziyaretçisinin evini yepyeni  beyaz eşyalarla donatıyor. Kampanyaya katılmak için 15 Kasım - 31 Ocak tarihleri arasında ArenaPark'ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor. 

Çekiliş 7 Şubat'ta

Kampanyaya katılanlar arasında 7 Şubat’ta yapılacak çekilişle bir ziyaretçiye LG marka buzdolabı, çamaşır makinesi,  bulaşık makinesi,  televizyon, mikrodalga fırın, elektrik süpürgesi ve ses sistemi hediye ediliyor.  "ArenaPark LG ile evinizi yeniliyor" kampanyasının büyük ilgi görmesini beklediklerini söyleyen ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, “Yeni yılda evini yenilemek isteyen herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyoruz” dedi.



Geri Dön