26 / 04 / 2024

Arena'ya 1.5 milyon euroluk hibrit çim yapılıyor!

Arena'ya 1.5 milyon euroluk hibrit çim yapılıyor!

Olimpiyat Stadı'ndaki zeminden çok yakınan Slaven Bilic ve oyuncular, Vodafone Arena'da bu sorunu yaşamayacak. Başkan Fikret Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euro maliyetli çim kullanılacak.



SİYAH-BEYAZLI taraftarlar, yapımı süren Vodafone Areııa'yı her gördüğünde "Ne zaman bitecek? Artık burada maç izlemek istiyoruz" sorusunu soruyor. Başkan Fikret Orman ve ekibi, gece gündüz Arena inşaatının devam etmesi için büyük bir çaba sarf ediyor. Mali sıkıntılara rağmen Arenanın yapımı şu ana kadar hiç durmadı... Türkiye'nin ilk çevreci ve akıllı stadı olacak olan Arena için Beşiktaş yönetimi, hiçbir fedakârlıktan çekinmiyor. 


BU STATTA SORUN İSTEMİYORUM!.. 

Yönetim, iki sezondur Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemininden çok yakman Teknik Direktör Slaven Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena'nm çimi konusunda hassas davranıyor. Orman, 500 bin euroluk çim yerine dünyanın birçok stadında olan Hybrid Grass'ı (Hibrit Çim) Arena'da kullanma kararı aldı. 'Hibrit Çim'in Beşiktaş'a maliyeti ise 1.5 milyon euro olacak. Çimin yüksek maliyetine rağmen Orman'm "Bu statta hiçbir sorun olmayacak" dediği öğrenildi. 


OLUMSUZLUK HİÇ YAŞANMAZ 

Arsenal. Manchester City. Manchester United, Milan. Iııter, Shaklıtar, Ajax gibi daha birçok kulüp, statlarında 'Hibrit Çim' teknolojisini kullanıyor... 'Hibrit Çim' sayesinde yetersiz hava akımı ve güneş ışığının sebep olduğu olumsuz koşullar Vodafone Arena'da olmayacak. Yüzde 100 doğal olan bu çim sayesinde Vodafone Kartallar sahada SİYAH-BEYAZLILAR, Türkiye Kupası'nda Çaykıır Rizespor'ıı konuk ediyor. Kartal'da tam S eksik var. Teknik Direktör Bilic, Demba Ba, Mustafa ve Cenk'in yokluğunda forvette Furkan Yaman'a görev verecek. Orta sahada ise Gökhan Artun oynayacak. Serdar Kurtuluş'un yerine sağ bekte Tugay Kaya sahaya çıkacak. Yedek kulübesinde ise Oğuz Aksoy oturacak. 


Akşam


Geri Dön