19 / 04 / 2024

Areon Andanos'un inşaatı yıl sonu başlıyor! 69 bin liraya!

 Areon Andanos'un inşaatı yıl sonu başlıyor! 69 bin liraya!

Firma: Areon Yapı

Proje: Areon Andanos Residence

Areon Andanos Residence projesinin inşaatı bu yıl sonu başlıyor. Projemizin teslimleri 31 Aralık 2014'te gerçekleşecek



Havaalanına 10 kilometre, Bodrum'a 20 kilometre, Güvercinliğe 3 kilometre mesafede olan proje, yerli ve yabancı müşterilerin tercih ettiği bir bölgede yükseliyor. Areon Andonos denize 1,5 kilometre mesafede yer alıyor


Areon Andanos Residence'ta 69 bin liradan başlangıç gösteriyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor. 


Proje içerisinde; 10 dönüm araziye sahip bir koru, mini golf sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, açık hava aletli spor alanı, golf evi, çocuk parkı, basketbol sahası, anfi tribün ve dinlenme alanlarının yanısıra; Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, restaurant, havuz bar  ve güneşlenme terası yer alıyor. 


Sosyal tesislerin kapalı bölümünde 150 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, aletli spor salonu, sauna, buhar odası, vitamin bar, lobi, oyun salonu, bilardo masaları, snack bar ve market yer alıyor.


Areon Andanos Residence projesinin Boğaziçi köyünde özel plaj ve restaurantıda ayrıca bulunuyor. Profit Profesyonel Yönetim şirketi tarafından site yönetimi yapılacak ve müşterilerine asistan hizmeti ile birlikte bütün projede residence hizmeti de verilecek.


0216 550 00 65  

www.areongyg.com

Ceren YÖRÜK


projeye sor



Geri Dön