19 / 03 / 2024

Areon Boğaziçi Evleri projesinde inşaat başladı!

Areon Boğaziçi Evleri projesinde inşaat başladı!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan için 23 Eylül Cuma günü gerçekleştirdiği temel atma töreniyle inşaata start verdi.



Bodrum-Milas yolu üzerinde Boğaziçi Mahallesi‘nde konumlanan Areon Boğaziçi Evleri projesinin inşaatı başladı. Sakin ve huzurlu bir yaşam ve tatil isteyenler için kurgulanan bu proje için 23 Eylül Cuma günü gerçekleştirilen temel atma töreni ile inşaat resmi olarak start aldı. 57 bin metrekarelik alanın 38 bin metrekaresinin yeşil alan ve sosyal tesis olarak ayrıldığı butik projede, 3 katlı 38 blok ve 2 katlı 35 blokta toplam 294 konut bulunuyor. Teraslı 1+1 daireler ve hem balkonlu hem de bahçeli 2+1 dubleks dairelerden oluşan Areon Boğaziçi Evleri’nin Aralık 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.


950 TL taksitle Bodrum’da yazlık fırsatı

Peşinat ve ara ödeme olmadan 120 ay taksit imkanı sunulan Areon Boğaziçi Evleri’nde, 950 TL’den başlayan taksitlerle 1+1 daire, 1.800 TL’den başlayan taksitlerle ise 2+1 dubleks daire sahibi olmak mümkün. Areon Boğaziçi Evleri’nde, teraslı 1+1 daireler 160 bin TL’den, hem balkonlu hem de bahçeli 2+1 dubleks daireler ise 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Talassoterapi havuzunun şifalı etkisi

Projenin kapalı yüzme havuzu, ısıtılmış deniz suyunun terapi amaçlı kullanıldığı Talassoterapi merkezi özelliğini taşıyor. Talassoterapi‘nin, stresli şehir hayatının en büyük problemlerinden sinirsel ve bünyesel yorgunlukların yanı sıra romatizmal hastalıklar, deri hastalıkları, kan dolaşımı ve kalp hastalıkları gibi pek çok rahatsızlığa iyi geldiği biliniyor.


Projede kapalı Talassoterapi havuzunun yanı sıra yetişkinler için iki ve çocuklar için bir açık olmak üzere dört yüzme havuzu bulunuyor. Diğer sosyal yaşam alanları içinde; spor salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, açık aletli spor alanı, golf alanı, güneşlenme terası, vitamin bar, havuz barları, restoran, 10 dönümlük koru, piknik alanı, sauna, buhar odası, Türk hamamı, lobi, çocuk parkı, oyun salonu, bilardo salonları, market ve otopark yer alıyor.


Merkeze yakın, doğayla iç içe…

Areon Yapı’nın Bodrum‘daki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri, Milas Havalimanı’na 17 km, Bodrum merkeze yaklaşık 20 km ve Milas’a 37 km mesafede. Turkuvaz deniziyle halkın hizmetine açık birçok plaja 2 km, yunusların doğal yaşam alanları denizde bulunduğu ilk ve tek yunus parkı olan Dolphin Park’a 7 km, Bodrum Golf Tesisi’ne 500 metre mesafede yer alan proje; camiye 1 km, büyük marketlere ve doğal ürünlerin satıldığı köylü pazarlarına 5 dakika, sağlık ocağı ve ambulansa 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekolojik çeşitliliğiyle ünlenen ve en popüleri flamingolar olmak üzere 125 çeşit kuş türünü bünyesinde barındıran Tuzla Kuş Cenneti’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Areon Boğaziçi Evleri, ayrıca Tuzla Lagünü manzarasıyla da dikkat çekiyor.


www.areonbogazicievleri.com


Geri Dön